Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Za┼íto su cjepiva, pesticidi i Chemtrailsi prva tri najve─ça oru┼żja za masovno uni┼ítenje

Za┼íto su cjepiva, pesticidi i Chemtrailsi prva tri najve─ça oru┼żja za masovno uni┼ítenje

cijepljenje-zika-chemPrije udubljivanja u ove vrlo kontroverzne teme, moramo odabrati odgovaraju─çe definicije svake od njih, i ┼íto one vrijede za dana┼ínju “znanost”, politiku, okoli┼í, i naravno, ljudsko zdravlje i sigurnost

Kao prvo, oru┼żje za masovno uni┼ítenje, ili “oru┼żja za masovno uni┼ítenje” su kemijska, nuklearna, radiolo┼íka ili biolo┼íka oru┼żja koja imaju sposobnost da ubiju i nanesu znatnu ┼ítetu velikom broju ljudi, a da ne spominjemo golemu ┼ítetu po objekte i biosferu.

Pesticidi su jedine otrovne tvari koje se osloba─Ĺaju namjerno u na┼íe okru┼żenje (redovito) da bi ubijali ┼żiva bi─ça.

Pojam pesticidi je skupni pojam koji uklju─Źuje tvari koje se koriste za ubijanje korova (herbicidi), kukaca (insekticidi) i gljivica (fungicidi) i glodavaca (rodenticidi), me─Ĺu ostalim poljoprivrednim “┼íteto─Źinama”.

Chemtrailsi su dio kontinuiranog masovnog zra─Źnog “rasipanja” biolo┼íkog otpada i pesticida koji su u po─Źetku izgledali kao normalni contrails, ali se lako otkriju jer ne nestaju tako brzo na nebu jer se ne formiraju normalnu kondenzaciju na bazi vode.

Chemtrailsi su tako─Ĺer mnogo deblji od contrailsa, a ─Źesto se i pro┼íire preko neba u oblicima poput slova X ili igre kri┼żi─ç-kru┼żi─ç.

Cjepiva su eksperimentalne injekcije koje se sastoje od oslabljenih uzro─Źnika bolesti namijenjene da bi uzrokovali neprirodnu, hiper-imunu reakciju kod ljudi, kako bi se ubla┼żile posljedice budu─çih infekcija od strane “divljih” patogena.

Ipak, u─Źinkovitost teorije i prakse inokulacije (cijepljenja) se nikad nije dokazala uspje┼ínom; u stvari, “umrtvljeni” ili “oslabljeni” oblici mikroba i virusa ─Źesto se di┼żu natrag “iz mrtvih” unutar cijepljenih ljudi, ┼íire─çi ili “darivaju─çi” vrlo zarazne bolesti koje bi cijepljenje trebalo sprije─Źiti.

─îak i ako se cijepljena ┼żrtva ne bude odmah bolesnia od uspavanog virusa, poznati kancerogeni agensi i genetski modificirani organizmi sada dolazi do izra┼żaja u svim cjepivima, uklju─Źuju─çi i cjepiva protiv gripe, a mogu uzrokovati ozbiljnu zdravstvenu ┼ítetu, kratkoro─Źnu i dugoro─Źnu.

Ovi agensi ili “pomo─çne tvari”, ─Źesto uklju─Źuju ┼żivu (navedenu kao timerosal), mononatrij glutamata (MSG), formaldehid (teku─çina za balzamiranje) i aluminij (poznat po tome ┼íto uzrokuje Alzheimerovu bolest).

Niti jedno cjepivo nikada nije dokazano da je sigurno za ljude, bez obzira na “pla─çena” istra┼żivanje objavljena od strane proizvo─Ĺa─Źa.


Trenutna cjepiva su dokazala da doprinese ┼íirenju vi┼íe od 25 poznatih zaraznih bolesti, uklju─Źuju─çi i dje─Źju paralizu i ospice.

Biolo┼íka i kemijska oru┼żja koriste se za kontrolu populacije u Americi i zemljama u razvoju

Niti jedna druga zemlja na svijetu nije vi┼íe zainteresirana za prestanak ekspanzije stanovni┼ítva od SAD-a, posebno kada je u pitanju eugenika – rasno profiliranje i proliferacija ne-bijelaca, kao i globalisti i elita super bogatih koji se pretvaraju da poma┼żu siroma┼ínima i preko povla┼ítene “hrane” i “lijekova”. (Bill gatesova GMO ri┼ża i banane, te razna cjepiva za deppulaciju).

u stvari, ameri─Źki zakon omogu─çuje testiranje kemikalija i biolo┼íkih agensa na civilnom stanovni┼ítvu.

U tome nema valjanog pristanka od strane gra─Ĺana, a ne postoje ni demokratske procedure glasovanja u svezi toga kako bi se za┼ítitilo zdravlje ljudi, zdravlje ┼żivotinja i okoli┼ía.

Osim toga, mnogi samozvani filantropi, kao ┼íto su Bill Gates i George Soros, financiraju preko fondova depopulacijske programe, promi─Źu i distribuiraju GMO (genetski modificiranu) hranu i toksi─Źno cijepljenje na bezazlenoj populaciji.

Pod krinkom pomo─çi, ─Źitave populacije “nepo┼żeljnih” sustavno se “bri┼íu” samom tom hranom i lijekovima za koje vjeruju da im poma┼żu.

Cjepiva poput DTAP i HPV su sterilizirala mnoge ┼żenske tinejd┼żere. U stvari, Kenijska Katoli─Źka lije─Źni─Źka Udruga optu┼żuje UNICEF i WHO za sterilizaciju milijune djevojaka na po─Źetku njihove reproduktivnoj dobi, pod krinkom programa cijepljenja “anti-tetanus” koji je pod pokroviteljstvom same kenijske vlade.

Znanstveni dokazi iz neovisnih laboratorija otkrili su da je barem pola uzoraka cjepiva protiv tetanusa iz razli─Źitih lokacija ┼íirom Kenije pozitivno na HCG antigen koji se koristi za smanjivanje plodnosti kod ┼żena!

Zavjera Zika virusa: Masovni mediji tvrde da poro─Ĺajne defekte izaziva ovaj virus

Upravo sada, vi┼íe od 10 kvadratnih milja podru─Źja grada Miamija na Floridi, je u kemijskom ratu sa ljudima, sve odobreno od strane vlade, uz izgovor da komarci koji zapra┼íuju uzrokuju mikrocefaliju.

Vrlo otrovni insekticid “Naled” koji se ┼íprica po ljudima, sadr┼żi dibrom, za kojeg se zna da uzrokuje uro─Ĺene mane kod ljudi, ─Źak i u niskim koncentracijama. Tako je, u stvari, oru┼żje za masovno uni┼ítavanje se koristi u ime borbe protiv komaraca, a gra─Ĺani vjeruju da se vlada zapravo brine o njima i poku┼íava pomo─çi.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,