Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BEN CARSON RAZOTKRIO SVE: ‘Hillary Clinton javno slijedi Lucifera!’

BEN CARSON RAZOTKRIO SVE: ‘Hillary Clinton javno slijedi Lucifera!’

hillary-objektivNjezin duhovni mentor posvetio je čitavu knjigu Luciferu, a ona mentoru život!

‘Junak i mentor Hillary Clinton je čovjek koji je svoju knjigu posvetio Luciferu’ rekao je dr. Ben Carson dodajući da bi Amerika trebala dobro razmisliti o tome želi li da netko čiji je mentor Saul Alinsky bude predsjednik te zemlje.

Naime, osim što je Hillary Clinton svoje sluganstvo zlu pokazala kroz odgovornost za Arapsko proljeću gdje su stradale tisuće i tisuće ljudi, i osom što je kao ministrica vanjskih poslova vrlo glasno i oštro zagovarala UVJETOVANJE legalizacije abortusa svim zemljama koje žele biti dobre s SAD-om, čime je zaslužna za milijunski genocid djece diljem svijeta, umirovljeni neurokirurg, Ben Carson upozorio je na njezina mentora, odnosno čovjeka od kojeg je Hillary pokupila svu filozofiju, čovjeka koji je njezin uzor u svemu i njezin heroj, Saul Alinsky koji je svoju knjigu pod nazivom ‘Pravila za radikale’ posvetio Luciferu, napisavši da je Lucifer izvorni radikal koji je stekao svoje kraljevstvo, pa ga kao takvog treba slijediti.

‘Jedna stvar koju sam naučio o Hillary Clinton je da je jedan od njezinih heroja, njezin mentor – Saul Alinsky.

Napisala je čak diplomski rad o Saulu Alinskom. On je čovjek kojemu se uveliko divila, a on utječe na njenu cjelokupni filozofiju. Sada ću vam ispričati nešto malo o Saulu Alinskom.

On je napisao knjigu pod nazivom ‘Pravila za radikale’. Na stranici određenoj za posvetu, on prvo daje priznanje Luciferu, ‘izvornom radikalu koji je stekao svoje kraljevstvo.’

Teza knjige je kako iskoristiti kontroliranu anarhiju da bi se demokratska republika promijenila u socijalističko društvo. E sada, razmislite o tome. Ovo je zemlja u kojoj naš temeljni dokument, proglašenje neovisnosti, govori o određenim neotuđivim pravima koja dolaze od našeg Stvoritelja.

Ovo je zemlja u kojoj naša zakletva domovini spominje da smo “Jedna nacija pod Bogom.” Ovo je zemlja u kojoj na svakom novčiću u našem džepu i dolaru u našem novčaniku piše: ‘U Boga se uzdamo”.

Jesmo li onda spremni izabrati za predsjednika nekoga kome je uzor netko tko odaje priznanje Luciferu? Razmislite o tome. Sekularna progresivna ‘agenda’ je oprečna s načelima osnivanja ove zemlje. A ako i dalje budemo dopuštali da izvlače Boga iz našeg života, Bog će se udaljiti od nas, nećemo biti blagoslovljeni, a naš narod će propasti i mi ćemo biti odgovorni za to.

Ne želimo da se to dogodi’, upozorio je Ben Carson, a piše qvovadiscroatia, u svom govoru američke ljude koji većinom izuzimaju duhovnost iz svojih života pa su nerijetko potpuno nesvjesni da američki lideri itekako vjeruju dok zagovaraju ateizam i ostale liberalne radikalnosti kojima je jedini cilj odvojiti ljude od istine od Boga, kako bi onda njihov Bog, prečesto je to sam Lucifer kojeg više niti ne skrivaju, mogao zavladati!

Svi podupiru Clinton, i Kolinda također

I bez ovog podatka da je mentor Hillary Clinton javni sljedbenik Lucifera kojem se divi, potpuno je jasno da Hillary surađuje sa zlom. To se prepoznaje po plodovima. Sve njezine namjere i planovi o kojima govori usmjerene su ka dijabolici.

Abortusi, gey brakovi, droga, prostitucija…odnosno krajnji liberalizam, odnosno apsolutna sloboda grijeha koja u konačnici završava – duhovnim ropstvom! I Hillary to zna, a upravo duhovno zarobljene mase cilj su NWO elite kojoj Hillary zasigurno pripada.

Također, da služi zlu vidi se i po nevjerojatnoj podršci apsolutno svih medija svijeta kao i svih lidera svijeta uključujući i našu predsjednicu Kolindu koja joj je dala podršku, iako Isus kaže: po plodovima ćete ih raspoznati, a njezini plodovi dosadašnje vladavine su isključivo smrt u svim dimenzijama društva, posebice onoj duhovnoj.

A koga svijet danas hvali i voli? Istinu? Ma ne, samo podanike kneza ovoga svijeta, dok za sve ostale vrijedi:

‘Prije svega toga metnut će na vas ruku i progonit će vas Predavat će vas u sinagoge i u tamnice i voditi vas pred kraljeve i namjesnike zbog imena mojega’ – Luka 21,12.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,