Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » SRBIJA PO UZORU NA AMERIKANCE DOBIVA PRVU GAY MINISTRICU NA BALKANU: Premijer ponosan što će surađivati!

SRBIJA PO UZORU NA AMERIKANCE DOBIVA PRVU GAY MINISTRICU NA BALKANU: Premijer ponosan što će surađivati!

srbija-gayNova vlada u Srbiji dobila je prvu ministricu koja se izjašnjava kao osoba homoseksualne orijentacije – objavio je u ponedjeljak mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić

Ana Brnabić, koja će biti ministrica državne uprave i lokalne samouprave pripadnik je gay populacije. Ona to ne skriva i s ponosom ističe.

Ona je toliko fina i ljupka, rekla mi je: “Predsjedniče, ako vam to smeta, sigurna sam da će o tome sada govoriti…”, a ja sam odgovorio: Ne, mene zanima samo tvoj rezultat, a znam koliko si stručna i vrijedna – rekao je Vučić i dodao:

Baš me briga, to je njeno pravo, mene zanima njen rezultat. Ako mi možete izvući nešto loše iz njene biografije, u njoj nema mrlja – to je žena koja je mnogo učinila za sve nas i veoma se radujem našem zajedničkom radu.

Ona ima izvanrednu energiju, a mene samo zanima što će biti njen rezultat u teškom poslu koji je pred njom – rekao je Vučić.

Ana Brnabić na mjesto ministrice dolazi sa pozicije predsjednice UO Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED).
 
(jutarni.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,