Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OVAKO TO KR┼á─ćANI RADE: ┼ávedska Crkva napala Biblijama ISIS u Iraku

OVAKO TO KR┼á─ćANI RADE: ┼ávedska Crkva napala Biblijama ISIS u Iraku

crkva-biblija-ISISIslamska dr┼żava (ISIS) koja ima upori┼íte u Iraku po─Źet ─çe dobivati elektroni─Źku verziju Biblije sa neba, tj. uz pomo─ç dronova, da bi olak┼íati svoju patnje, zahvaljuju─çi ┼ívedskoj crkvi

Evan─Ĺeoska grupa “Livets Ord” iz ┼ávedske ─çe izbaciti veliki broj kr┼í─çanskih svetih knjiga na ISIS-ova upori┼íta koriste─çi dronove (bespilotne letjelice) u Iraku.

Njihov cilj je ┼íiriti ljubav i nadu u podru─Źjima na kojima bi moga nedostajati bo┼żja pomo─ç.

Voditelj Crkva Christian Akerhielm je rekao: “Biblije su veli─Źine kutije tableta i imaju zaslon. One ne zahtijevaju elektri─Źnu energiju, ve─ç rade na vlastitu.”

“Na┼ía ambicija je da prenesemo nadu i ljubav kr┼í─çanskog evan─Ĺelja populaciji koja ┼żivi u zatvorenim prostorima gdje su im uskra─çena ljudska prava.

“Mi ─çemo zapo─Źeti na┼í projekt tijekom nekoliko slijede─çih tjedana i nadam se da ─çemo izbaciti tisu─çe Biblija na ISIS-ove teroriste.”

Vjerska zasjeda ─çe koristiti daljinski upravljanim dronovima, a o─Źekuje se da ─çe po─Źeti u narednih nekoliko tjedana.

Crkva je izjavila da je i druga organizacija djeluje na tom podru─Źju, koju nisu imenovali, koja ─çe im pomo─çi da izvr┼íe zada─çu.

“Livets Ord” je jedna od ┼ívedskih najve─çih i najkontroverznijih slobodnih crkava.

Osniva─Źi Ulf i Birgitta Ekman napustili su crkvu u 2014. da bi se preobratili na katoli─Źanstvo.

Crkva ka┼że da na svojoj web stranici: “Mi vjerujemo u vje─Źno i ljubav koja nikad ne zavr┼íava, koju nam je da Bog.”

“I zajedno ─çemo poku┼íati ┼íiriti tu ljubav prema ┼íto vi┼íe ljudi ┼íto je vi┼íe mogu─çe. I u svijetu i lokalno gdje je na┼í dom, ovdje u Uppsali.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,