Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » ČUDO GOSPODNJE ILI MANIPULACIJA MASA HOLOGRAMOM: Da li je ovo Isusovo razapinjanje na nebu iznad Moldavije ?! (VIDEO)

ČUDO GOSPODNJE ILI MANIPULACIJA MASA HOLOGRAMOM: Da li je ovo Isusovo razapinjanje na nebu iznad Moldavije ?! (VIDEO)

moldavija-isusSilueta koja se pojavila je izazvala osjećaj jeze u mnogima, a prema riječima svećenika, ovo je bio samo još jedan dokaz da viša sila postoji, i znak od Boga kako bi se ukrepio i učvrstila vjera kod ljudi

Prije nekoliko godina, na Uskrs se u Moldaviji na nebu pojavila silueta koja podsjeća na raspeće Isusa Krista, a svećenici su to objasnili kao “poruku podrške da narod na planeti istraje u vjeri i pored svih iskušenja koja su u to vrijeme tek nailazila”.

Gospodin će doći poslije Antikristove vladavine na svom strašnome sudu koji će nestati i uskrsnućem mrtvih. Dakle ne dajte se prevariti da će Krist doći prije toga – poručili su tada oni i upozorili da će biti mnogo lažnih Krista i proroka.

Ipak, ovo kratkotrajno čudo za Uskrs koje se dogodilo je prema svećenicima znak od Boga i čudo kako bi se ukrepio i učvrstila vjera, kao što postoje čuda kada se krvotoče kipovi i ikone.

Kanadski novinar i istraživač Serge Monast (1945-1996) prvi je upozorio na projekt Blue Beam, još sredinom devedesetih, a onda iznenada preminuo pod sumnjivim okolnostima.

Plan se odvija u četiri koraka, a krajnji rezultat bi trebao biti konačno i potpuno uspostavljanje novog svjetskog poretka, s novom vjerom – u antikrista.

Navodni projekt Blue Beam (Plava zraka) je osmišljen da lažira drugi dolazak Mesije, a odvijao bi se u četiri “koraka”.

Pogledajte video koji je izazvao osjećaj jeze u mnogima:
 

 
(telegraf.rs)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , ,