Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Hillary izjavila da je opasnija i čvršća nego Putin

Hillary izjavila da je opasnija i čvršća nego Putin

hillary-putin-jacinaDemokratski predsjednički kandidat Hillary Clinton se hvalila da je čvršća nego ruski predsjednik Vladimir Putin

Tijekom objave kampanje u subotu, Clinton se hvalila da je “sama ustala na protivnike poput Putina”, tvrdeći da je ona više nego iskusna da se odupre protivnicima i poput Donald Trumpa, isto tako.

Breitbart.com piše da je Hillary izjavila:

“Ja sam ustala na protivnike poput Putina, i ojačana saveze sa državama poput Izraela. I ja sam bio u “situacijskoj sobi” na dan kada smo ubili Osamu bin Ladena.

Ali znam, znam da moramo biti pametni, a isto tako i jaki.

Suočavanje sa današnjim globalnim izazovima zahtijeva svaki element američke snage, uključujući i vještu diplomaciju, ekonomski utjecaj i izgradnju partnerstava za “poboljšanje života” u cijelom svijetu ljudima u tim državama, a ne samo njihovim vladama”, zaključila je Hillary.

Ako se američko sudjelovanje u “poboljšanje života” u državama odnosi na Vijetnam, Afganistan, Irak, Iran, Libiju, Jugoslaviju, Siriju, očito je da je “poboljšanje života” samo maska za okupaciju neke zemlje i iscrpljivanje njihovih resursa. (opa.)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,