Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Organizaciju ‘Black Lives Matter’ (Crni životi vrijede) je stvorio GEORGE SOROS da bi napravio kaos u Americi

Organizaciju ‘Black Lives Matter’ (Crni životi vrijede) je stvorio GEORGE SOROS da bi napravio kaos u Americi

blm-sorosVođa organizacije “Black Lives Matter” (BLM) DeRay McKesson tvrdi da vodi revoluciju za rasnu i ekonomsku pravdu, ali je otkriveno da ima bliske veze i privilegije financirane od strane George Sorosa i elite u svrhu poticanja terora i provođenje njihove Agende da bi započeli građanski rat i razoružavanja civila

DeRay McKesson živi u kući u vlasništvu člana odbora “Otvorenog Društva” koje je u vlasništvu George Sorosa, i lider BLM-a prima uz sve to plaću od 165.000 dolara koju plaćaju porezni obveznic.

Soroseve grupe su imale više veza sa organizacijom Black Lives Matter, njihovim organizatorima i aktivistima.

Prema portalu Politico, Soros je financirao grupu Demokratski savez kao i nekoliko pokreta za prava rase koje su bile saveznici sa pokretom Black Lives Matter.

Mnoge od grupa George Sorosa su dobile sredstva i smjernice za pokret Black Lives Matter i ostale udružene organizacije, uz to da je milijarder uložio 33 milijuna dolara samo u Black Lives Matter pokret.

Interni dokumenti iz grupe “Missourians Organizing for Reform and Empowerment” su razotkrili da su prosvjedi u Fergusonu nakon smrti Michael Browna koje je organizirala BLM, pokazali da su aktivisti svi bili plaćeni.

Portal American Mirror javlja da lider BLM-a McKesson živi u kući u vlasništvu filantropa James i Robin Wood u Baltimoreu, Maryland.

James i Robin Wood su u vlasništvu kuće od 1996. godine i bogati su donatori Instituta Otvorenog društva Georgea Sorosa.

Robin Wood je toliko aktivna da je proglašena članom upravnog odbora Instituta Otvoreno društvo još u 2008. godini, prema OSI web stranici.

U svojoj novoj ulozi, vođa BLM-a McKesson zarađuje plaću od 165.000 dolara.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,