Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » DOSTA JE BILO! Nevada postaje prva država u svijetu sa ‘Slobodnim zonama bez chemtrailsa’

DOSTA JE BILO! Nevada postaje prva država u svijetu sa ‘Slobodnim zonama bez chemtrailsa’

chemtrails-zonaGrad Nevada City je najavio da će postati “Chemtrails slobodna zona”, prema insajderima iz Gradske vijećnice

Član Zelene stranke, Derrick Packard kaže da je ovo prvi put da je lokalna vlada pokušala uvesti zakon protiv geoinženjeringa.

“Jasno je da globalna elita pokušava kontrolirati sve”, rekao je, “moramo pokazati svijetu da trovanje prestaje ovdje u Nevadi Cityju. Ako možete kontrolirati nebo, možete kontrolirati život.”

Kako se Gradsko vijeće popunilo s novim članovima ove godine, posebice kontroverznim društvenim aktivistom Reinette Senumom koji je prvo na dnevni red u Gradskoj vijećnici postavio deklaraciju kojom će Nevada City biti slobodna zona od kemijskih mlazova – chemtrailsa.

To će učiniti ovaj grad, koji je inače poznat po “zlatnoj groznici”, da bude prvi grad u svijetu koji je donio takav zakon.

“Jasno je da su globalna elita pokušava kontrolirati sve”, rekao je član Zelene stranke Derrick Packard nakon ceremonije polaganja prisege. “Moramo pokazati svijetu da je trovanje prestaje ovdje u Nevadi Cityju. Ako možete kontrolirati nebo, možete kontrolirati život.”

Na pitanje kakav utjecaj lokalna uredba ima na chemtrailse, gospodin Packard je rekao:

“Ovdje se radi o malim koracima”, nastavio je uzrujano gospodin Packard.

“Mislite globalno, djelujte lokalno. Siguran sam da ste čuli za to prije, zar ne? Predloženi pravilnik će im omogućiti da koriste opći fond grada da bi tužili zaprašivače chemtrailsa koji lete iznad naših glava i truju nas. Mi nemamo nikakve iluzije da će ova bitka biti lagana, ali ovaj posao ćemo odraditi do kraja.”

Financijski direktor grada Nevada City je objasnio da mu je nejasno koji bi fiskalni učinak bio sa ovim novim Pravilnikom. No s obzirom na nedavne sporove, tužbe mi mogle iznositi milijune dolara.

Pravilnik bi mogao skupo koštati s obzirom na činjenicu da postoji nula dokaza o bilo kakvom globalnom zaprašivanju – chemtrailsima, no forenzičke istrage će pomoći u rasvjetljivanju ovog opasnog geoinženjeringa. Unatoč tome, aktivisti području da su neumoljivi.

“Koliko je to vrijedi za vas da spasite svoj planet?”, pitao je retorički gospodin Packard i ukazao na vedro plavo nebo iznad Nevada Cityja.

“Želimo da svijet zna da će naš mali grad biti vodeći u sudskim sporovima protiv elitnih manijaka koji žele manipulirati atmosferu. “
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , ,