Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » DOSTA JE BILO! Nevada postaje prva dr┼żava u svijetu sa ‘Slobodnim zonama bez chemtrailsa’

DOSTA JE BILO! Nevada postaje prva dr┼żava u svijetu sa ‘Slobodnim zonama bez chemtrailsa’

chemtrails-zonaGrad Nevada City je najavio da ─çe postati “Chemtrails slobodna zona”, prema insajderima iz Gradske vije─çnice

─îlan Zelene stranke, Derrick Packard ka┼że da je ovo prvi put da je lokalna vlada poku┼íala uvesti zakon protiv geoin┼żenjeringa.

“Jasno je da globalna elita poku┼íava kontrolirati sve”, rekao je, “moramo pokazati svijetu da trovanje prestaje ovdje u Nevadi Cityju. Ako mo┼żete kontrolirati nebo, mo┼żete kontrolirati ┼żivot.”

Kako se Gradsko vije─çe popunilo s novim ─Źlanovima ove godine, posebice kontroverznim dru┼ítvenim aktivistom Reinette Senumom koji je prvo na dnevni red u Gradskoj vije─çnici postavio deklaraciju kojom ─çe Nevada City biti slobodna zona od kemijskih mlazova – chemtrailsa.

To ─çe u─Źiniti ovaj grad, koji je ina─Źe poznat po “zlatnoj groznici”, da bude prvi grad u svijetu koji je donio takav zakon.

“Jasno je da su globalna elita poku┼íava kontrolirati sve”, rekao je ─Źlan Zelene stranke Derrick Packard nakon ceremonije polaganja prisege. “Moramo pokazati svijetu da je trovanje prestaje ovdje u Nevadi Cityju. Ako mo┼żete kontrolirati nebo, mo┼żete kontrolirati ┼żivot.”

Na pitanje kakav utjecaj lokalna uredba ima na chemtrailse, gospodin Packard je rekao:

“Ovdje se radi o malim koracima”, nastavio je uzrujano gospodin Packard.

“Mislite globalno, djelujte lokalno. Siguran sam da ste ─Źuli za to prije, zar ne? Predlo┼żeni pravilnik ─çe im omogu─çiti da koriste op─çi fond grada da bi tu┼żili zapra┼íiva─Źe chemtrailsa koji lete iznad na┼íih glava i truju nas. Mi nemamo nikakve iluzije da ─çe ova bitka biti lagana, ali ovaj posao ─çemo odraditi do kraja.”

Financijski direktor grada Nevada City je objasnio da mu je nejasno koji bi fiskalni u─Źinak bio sa ovim novim Pravilnikom. No s obzirom na nedavne sporove, tu┼żbe mi mogle iznositi milijune dolara.

Pravilnik bi mogao skupo ko┼ítati s obzirom na ─Źinjenicu da postoji nula dokaza o bilo kakvom globalnom zapra┼íivanju – chemtrailsima, no forenzi─Źke istrage ─çe pomo─çi u rasvjetljivanju ovog opasnog geoin┼żenjeringa. Unato─Ź tome, aktivisti podru─Źju da su neumoljivi.

“Koliko je to vrijedi za vas da spasite svoj planet?”, pitao je retori─Źki gospodin Packard i ukazao na vedro plavo nebo iznad Nevada Cityja.

“┼Żelimo da svijet zna da ─çe na┼í mali grad biti vode─çi u sudskim sporovima protiv elitnih manijaka koji ┼żele manipulirati atmosferu. “
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , ,