Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Svjetski lideri će razotkriti do kraja 2016. da su Zemlju posjetili vanzemaljci

Svjetski lideri će razotkriti do kraja 2016. da su Zemlju posjetili vanzemaljci

lider-vanzemaljciKladioničari stavljaju prevagu na svjetske lidere koji će nam obznaniti prije kraja 2016. godine da su nas izvanzemaljci posjetili i da dalje posjećuju Zemlju

Predsjednik Obama i David Cameron su među imenima koja će razotkriti istinu da li vanzemaljci hodaju među nama. Također je i Hillary Clinton to spomenula u skojoj kampanji. To znači da su svi oni u nekoj vrsti dogovora.

Aktivisti konačno razotkrivaju pozive koji se danas upućuju od strane vlada širom svijeta da formalno priznaju da su izvanzemaljci posjetili ljudsku rasu.

“Svjetski dan Objavljivanja” se održava s ciljem podizanja svijesti o tzv. Roswell incidentu prije 69 godina i da bi stao na kraj ‘embargu na istinu’”, kažu organizatori.

Prema tvrdnjama, brod izvanzemljaca se srušio na udaljenom ranču u Novom Meksiku u prvom tjednu srpnja 1947.

Roswell Army Air Force je izdao priopćenje ukazujući kako je vojska otkrila posmrtne ostatke “letećeg diska” koje je došlo na naslovnice širom svijeta.

No, 8. srpnja, general Roger Ramsey je izjavio na konferenciji za novinare da to zapravo bio samo vremenski balon, što je izazvalo tvrdnje o prikrivanju.

Stephen Bassett, jedini američki registrirani lobist za pitanja o NLO, govorio je na “Alien Cosmic Expo” krajem prošlog mjeseca: “Svjetski dan Objavljivanja nije predvidio da će se objavljivanje dogoditi 8. srpnja.”

“Međutim, na dan kada će prva nacija obznaniti napokon i službeno priznati vanzemaljsku prisutnost, taj datum će tada postati svjetski Objavljivanja, Dan povijesno prepoznat kao najdublji događaj u ljudskoj povijesti.”, kaže Bassett nadajući da se će to biti Amerika.

Slijedi demokratski kandidat Hillary Clinton koja je dala zalog da će otkriti “do dna” i “neobjašnjive zračne fenomene” ako bude izabrana za predsjednicu. Ona je također obećala da će poslati “task force” u Area 51 u Nevadi. Ali tko će vjerovati najvećoj lažljivici na svijetu?

Bassett, izvršni direktor “Paradigm Research Group”, koji je radio sa “Earth Mystery News” je toliko uvjeren da će predsjednik Obama objaviti vanzemaljsku prisutnot prije kraja godine, da je “stavio svoj ​​novac tamo gdje su mu usta”, stavljanjem 100:1 uloga u kladionicu – nazvavši to “ulog Objavljivanja” – koja ima isplatu vrijednu 30,000 dolara.

Glasnogovornik William Hill je rekao: “Definitivno je bio povećan broj oklada u posljednjih nekoliko tjedana, ali s izborima iza ugla očekujemo još mnogo toga.”

“Tijekom godina imali smo brojne oklade u svezi vanzemaljaca, ali ovo je prvi put da smo zabrinuti. Ako ćemo to doista saznati onda će ovogodišnji američki izbori izgleda biti kao katalizator.”

Paul Hellyer, bivši zamjenik premijera i bivši ministar obrane Kanade, govorio je na prvoj kanadskoj Nacionalnoj istrazi o NLO-ima prošlog tjedna, tvrdeći da je “kabala” bankara, kartela, industrijskih korporacija, vojske i obavještajnih agencija bila iza zataškavanja vanzemaljaca.

On također smatra da se vanzemaljska letjelica stvarno srušila na Roswell i da su SAD i Kanadi potpisale ugovor da neće reći javnosti o toj posjeti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,