Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Nostradamus predvidio ISIS, Zika virus i predsjednika Bernie Sandersa

Nostradamus predvidio ISIS, Zika virus i predsjednika Bernie Sandersa

mostradamus-predviđanjaNostradamus je poznat po predviđanju velikih svjetskih zbivanja stoljećima prije nego što su se dogodila, a znanstvenici tvrde je predvidio Napoleonovo, Hilterovo i Kennedyjevo ubojstvo i 9/11 napada među svojim proročanstvima – ali je on također predvidio stvaranje ISIS-a, virus Zike, i budućeg predsjednika Amerike – Bernie Sandersa?

Radovi koji sadrže sadrži predviđanja Nostradamusa otkrili su da je predvidio “muslimansku vojsku” kako maršira kroz Europu. Ti radovi su postali “virusni” na internetu tijekom nedavnih napada u Parizu.

Radovi govore o tome kako francuski vidjelac predviđa “vojsku” koja preuzima vlast u Londonu, ostavljajući trag ubojstva, silovanja i pljačke.

To je prvi put predstavljeno u “Novim proročanstvima Nostradamusa 1995-2025″.

Web stranica “Nostradamus 2242″ tvrdi da će Treći svjetski rat počet će ove godine u jeku i eskalaciji borbe protiv ISIS-a i da će završiti u 2042. godine – 26 godina od sada.

Oni kažu da je Nostradamus bio preveden ovako: “On će ući zli, neugodni, sramotni, tiranizirajući preko Mezopotamije.”

“Svi prijatelji stvoreni od strane preljubničke dame, zemljište strašno i crno”.

Na web stranici piše: “Nevjerojatna katren o iračkom iskušenju i tiraniji je pogovdovalo trenutačnom sektaškom nasilju, a osobito u razdoblju nakon američke invazije 2003., pomoglo je u porastu Al-Qaide što je dovelo do organiziranja ISIS-a.”

ISIS-ova meta je Mezopotamija, današnji Irak. ISIS je ujedno i najveća i najbogatija teroristička organizacija na svijetu, zahvaljujući svojim brojnim suradnicima”.

“ISIS-ova zastava i odora je crna! Njihova borbena metoda je sramotna, a muslimanski šerijatski zakon – tiranski”.

Novi val istraživanja Nostradamusovih proročanstava tvrdi da je francuski prorok iz 16. stoljeća također predvidio Zika virus, uz prethodno zagonetno proročanstvo o “letećim insektima” i “dojenčadi sitnih glava” što se sada odnosi na virus koji izaziva kaos u dijelovima Južne Amerike.

Neki stručnjaci tvrde da je Nostradamus također predvidio predsjedavanje Bernie Sanders.

Kažu da je Nostradamus rekao: “Slobodna zemlja slobode je korumpirana, kriminilci i despoti su izašli, progresivni Kralj ih je napravio ne toliko arogantnim, od gubitka imat će kasnu pobjedu.”

Istraživači tvrde da se “kriminalac” može odnositi na Hillary Clinton, a “despot” na Donald Trumpa – a značenje “progresivnog kralja” se može odnositi na budućeg predsjednika Sandersa.

Dobra vijest za Amerikance je da je Nostradamus predvidio da će zemlja “poznatih, pohvale, vladavine i moći rasti” pod predsjednikom Sandersom.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,