Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Nostradamus predvidio ISIS, Zika virus i predsjednika Bernie Sandersa

Nostradamus predvidio ISIS, Zika virus i predsjednika Bernie Sandersa

mostradamus-predvi─ĹanjaNostradamus je poznat po predvi─Ĺanju velikih svjetskih zbivanja stolje─çima prije nego ┼íto su se dogodila, a znanstvenici tvrde je predvidio Napoleonovo, Hilterovo i Kennedyjevo ubojstvo i 9/11 napada me─Ĺu svojim proro─Źanstvima – ali je on tako─Ĺer predvidio stvaranje ISIS-a, virus Zike, i budu─çeg predsjednika Amerike – Bernie Sandersa?

Radovi koji sadr┼że sadr┼żi predvi─Ĺanja Nostradamusa otkrili su da je predvidio “muslimansku vojsku” kako mar┼íira kroz Europu. Ti radovi su postali “virusni” na internetu tijekom nedavnih napada u Parizu.

Radovi govore o tome kako francuski vidjelac predvi─Ĺa “vojsku” koja preuzima vlast u Londonu, ostavljaju─çi trag ubojstva, silovanja i plja─Źke.

To je prvi put predstavljeno u “Novim proro─Źanstvima Nostradamusa 1995-2025″.

Web stranica “Nostradamus 2242″ tvrdi da ─çe Tre─çi svjetski rat po─Źet ─çe ove godine u jeku i eskalaciji borbe protiv ISIS-a i da ─çe zavr┼íiti u 2042. godine – 26 godina od sada.

Oni ka┼żu da je Nostradamus bio preveden ovako: “On ─çe u─çi zli, neugodni, sramotni, tiraniziraju─çi preko Mezopotamije.”

“Svi prijatelji stvoreni od strane preljubni─Źke dame, zemlji┼íte stra┼íno i crno”.

Na web stranici pi┼íe: “Nevjerojatna katren o ira─Źkom isku┼íenju i tiraniji je pogovdovalo trenuta─Źnom sekta┼íkom nasilju, a osobito u razdoblju nakon ameri─Źke invazije 2003., pomoglo je u porastu Al-Qaide ┼íto je dovelo do organiziranja ISIS-a.”


ISIS-ova meta je Mezopotamija, dana┼ínji Irak. ISIS je ujedno i najve─ça i najbogatija teroristi─Źka organizacija na svijetu, zahvaljuju─çi svojim brojnim suradnicima”.

“ISIS-ova zastava i odora je crna! Njihova borbena metoda je sramotna, a muslimanski ┼íerijatski zakon – tiranski”.

Novi val istra┼żivanja Nostradamusovih proro─Źanstava tvrdi da je francuski prorok iz 16. stolje─ça tako─Ĺer predvidio Zika virus, uz prethodno zagonetno proro─Źanstvo o “lete─çim insektima” i “dojen─Źadi sitnih glava” ┼íto se sada odnosi na virus koji izaziva kaos u dijelovima Ju┼żne Amerike.

Neki stru─Źnjaci tvrde da je Nostradamus tako─Ĺer predvidio predsjedavanje Bernie Sanders.

Ka┼żu da je Nostradamus rekao: “Slobodna zemlja slobode je korumpirana, kriminilci i despoti su iza┼íli, progresivni Kralj ih je napravio ne toliko arogantnim, od gubitka imat ─çe kasnu pobjedu.”

Istra┼żiva─Źi tvrde da se “kriminalac” mo┼że odnositi na Hillary Clinton, a “despot” na Donald Trumpa – a zna─Źenje “progresivnog kralja” se mo┼że odnositi na budu─çeg predsjednika Sandersa.

Dobra vijest za Amerikance je da je Nostradamus predvidio da ─çe zemlja “poznatih, pohvale, vladavine i mo─çi rasti” pod predsjednikom Sandersom.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,