Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » NIJE VI┼áE TEORIJA ZAVJERE: CIA KONA─îNO PRIZNALA GEOIN┼ŻENJERING ‘STRATOSFERSKO ┼áPRICANJE AEROSOLIMA’ ILI CHEMTRAILS

NIJE VI┼áE TEORIJA ZAVJERE: CIA KONA─îNO PRIZNALA GEOIN┼ŻENJERING ‘STRATOSFERSKO ┼áPRICANJE AEROSOLIMA’ ILI CHEMTRAILS

cia-spricanjeCIA je izdala zapanjuju─çe izvje┼í─çe na svojoj web stranici koje potvr─Ĺuje postojanje ameri─Źkog programa modifikacije vremena koji koristi Chemtrailse na nebu

Govor koji je odr┼żao direktor CIA-e John O. Brennan Vije─çu za vanjske odnose prepisan je i objavljen na slu┼żbenim stranicama CIA-e na 29. lipnja 2016. godine.

U govoru, Brennan priznaje da geoin┼żenjering preko Chemtrailsa mo┼że pomo─çi u smanjenju globalne temperature u “borbi protiv globalnog zatopljenja”.

Cia.gov izvještava na svojim stranicama:

“Drugi primjer je niz tehnologija, koja se ─Źesto skupno naziva kao geoin┼żenjering – bi mogle pomo─çi preokrenuti u─Źinke zagrijavanja globalnih klimatskih promjena. Ona tehnologija koja je pridobila moju osobnu pa┼żnju je stratosferska injekcija aerosola ili SAI (Stratospheric aerosol injection), metoda zasijavanja stratosfere s ─Źesticama koje mogu pomo─çi reflektiranju sun─Źeve topline, na isti na─Źin na koji vulkanske erupcije to ─Źine”, rekao je Brennan vije─çu.
.
.
.

U 36 godina otkako sam prvi put u┼íao vladu, nikada nisam vidio vrijeme s takvim zastra┼íuju─çim nizom izazova po sigurnost na┼íe nacije. Zna─Źajan me─Ĺu tim izazovima je da neke od institucija i odnosa koji su bili stupovi nakon zavr┼íetka Hladnog rata pod ozbiljnim stresom.

SAI program (Stratosferska injekscija aerosola ili chemtrails) bi mogao ograni─Źiti globalni porast temperature, smanjuje neke rizike povezane s vi┼íim temperaturama i pod uvjetom da je svjetsko gospodarstvo dobije dodatno vrijeme za prijelaz sa fosilnih goriva. Proces je tako─Ĺer relativno jeftin.

National Research Council procjenjuje da ─çe u potpunosti anga┼żiran SAI (chemtrails) program ko┼ítati oko 10 milijardi dolara godi┼ínje.

Kao ┼íto obe─çavaju─çe mo┼że biti, SAI ─çe pokrenuti niz izazova za na┼íu vladu i za me─Ĺunarodnu zajednicu.

S tehni─Źke strane, smanjenje emisija stakleni─Źkih plinova i dalje ─çe morati pratiti SAI da bi smanjilo u─Źinke klimatskih promjena, kao ┼íto su kiselost oceana, jer SAI sami ne─çe ukloniti stakleni─Źke plinove iz atmosfere.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , , ,