Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » George Soros planira stvoriti EU Superdr┼żavu u kojoj ─çe vladati Novi svjetski poredak

George Soros planira stvoriti EU Superdr┼żavu u kojoj ─çe vladati Novi svjetski poredak

eu-sperdrzava-soroGeorge Soros i njegovi prisni prijatelji Novog Svjetskog Poretska bje┼że na sve strane prestravljeni nakon Brexit i rade prekovremeno iza kulisa o planovima kako bi osiguralo zadr┼żavanje svoje kontrole nad ─Źovje─Źanstvom

Planovi su ve─ç iznijeti i omogu─çili bi pretvaranje trenutne EU u jo┼í centraliziraniju superdr┼żavu, i sa manje prostora za smetnje od strane nacija koje ┼żive u Europi i koje se odlu─Źe slijediti britanski primjer i povratiti suverenitet.

Pod radikalnim prijedlozima, zemlje EU će izgubiti da imaju svoju vojsku, kazneno pravo, sustav oporezivanja ili središnje banke, uz svu moć koja se prenosi u Bruxelles.

Brexit je bacio budu─çnost Europske superdr┼żave i Novi Svjetski Poredak u kaos, ali umjesto da im ─Źestitamo na pobjedi u ovoj bitci, anti-globalisti sada moraju imati na umu da su u ratu.

Elita Novog svjetskog poretka sje imala tako sna┼żan stisak nad ─Źovje─Źanstvom, toliko dugo, da je naivno misliti da ─çe odustati na prvi znak javne pobune. Ulazimo u kriti─Źnu fazu u svjetskoj povijesti i moramo zadr┼żati pogled na ono ┼íto globalna elita poku┼íava razvaljajti kao krizni plan kako bi osigurali zadr┼żavanje sredi┼ínje kontrole nad masama.

Savr┼íeni “red iz kaosa”, elita sada po─Źinju pokazati svoje planove. Predvidljivo, i ne pi┼íe nam se lijepo.

Problem. Reakcija. Riješenje.

Što će izaći iz glasovanja da Britaniju napusti Europsku uniju, i koji će biti koristi od toga?

Postoji znatni razlog da se misli da se nešto krije iza toga jer je elita milijardera ta koja je stvorila EU na prvom mjestu.

Ako je pritisak za Brexit-om potaknut europskim bijesom protiv neograni─Źene migracije i popratnih pojava ekstremnih sukoba kultura, terorizma i masovnih incidenata silovanja, onda je to bio kriza koju voli elita iz Davosa, a posebno Bilderberg elita koja se igra sa nama.

Problem: Europa je na rubu propasti

“Ako ju razbite, morate ju kupiti.”

Svi smo ─Źuli za gornju maksimu, koja bi zna─Źila kao upozorenje nespretnim kupcima da trgovina ne─çe platiti bilo kakve gubitke. No, na globalnoj razini, to je recept za kupnju slomljnih nacija (zemlje biv┼íe Jugoslavije), poduze─ça (hrvatska privatizacija) i cijelih kontinenata (ili barem njihove najvrednije imovine) za nov─Źana jedinice kao ┼íto je dolar.

To je ta vrsta manevra koji treba uzeti u obzir kada se gleda na pravi u─Źinak Brexita, kao i prave razloge intenzivne krize migranata koja je pogodila Europu kroz migrantski val tijekom posljednjih nekoliko godina.

Na primjer, glavni ┼íef migracija UN-a Peter Sutherland, koji koji je usput i ne-izvr┼íni predsjednik Goldman Sachs International i ─Źlan upravnog vije─ça o Bilderberg odbora, doslovno je pozvao na migraciju kao oru┼żje koje bi moglo “potkopati” homogenost i suverenost europskih naroda.

Gospodin Sutherland, koji je prisustvovao sastancima grupe Bilderberg, rekao je odboru: “Sjedinjene Ameri─Źke Dr┼żave, ili Australija i Novi Zeland, su dru┼ítva migranata, te stoga lak┼íe prihva─çaju one iz drugih sredina nego ┼íto to Europa mo┼że, koja jo┼í uvijek gaji osje─çaj homogenosti i razli─Źitosti od drugih.”

“I to je upravo ono ┼íto treba u─Źititi po mojem mi┼íljenju da se Europska unija potkopa”.

To je bilo jo┼í u 2012. godini, nakon ─Źega je val sirijskih migranata zapljusnuo Europu.

Paniku u svezi Brexita je proširio George Soros i njegovi moćni prijatelji, savršen izgovor kada im je potrebno intervenirati.

Soros je isplanirao nekoliko poteza unaprijed:

G. Soros tako─Ĺer tvrdi da i dalje postoji velika ┼íansa da ─çe se Europska unija sru┼íiti pod te┼żinom migracijske krize, nastavljaju─çi sa izazovima u Gr─Źkoj i potencijalnim izlazom Velike Britanije iz EU-a.

“Ako Britanija napusti, to bi moglo osloboditi op─çi egzodus, i raspad Europske unije ─çe postati prakti─Źki neizbje┼żan”, rekao je on.

Tjedan uo─Źi Brexita, George Soros je u me─Ĺuvremenu navodno preselio 37% svojih dionica u zlato – ┼íto zna─Źi da ─çe on masno zaraditi na raspadu Europske unije.

Ipak, Soros i Lord Rothschild bili su me─Ĺu onima koji su pisali prije doga─Ĺaja – upozorenje od uni┼ítenja koje ─çe proiza─çi iz poku┼íaju da Britanija napusti Europsku uniju – a sada su oni gledaju kako ona gori. (Njihova “feniks” plan za stvaranje reda iz pepela je potreban da bi izbalansirao ovu propast.)

Rje┼íenje: Nova europska superdr┼żava pod kontrolom bankara

Dakle, EU se suo─Źava s krizom raspada zbog atmosfere gospodarskog kolapsa.

Financijski krajolik ─çe izgledati ne┼íto poput Europe nakon Drugog svjetskog rata – u ru┼íevinama, ─Źekaju─çi pobjednike da ih spasi i obnovi ┼żivote ljudi koje su poharala ratnih razaranja.

Planovi su ve─ç iznijeti da se trenutna EU pretvorit u jo┼í centraliziraniju superdr┼żavu, i sa manje prostora za smetnje od strane nacija koje ┼żive u Europi, u slu─Źaju da postanu nesretni.

Ministri vanjskih poslova Francuske i Njema─Źke su otkrili plan u kojem se navodi ┼íto ─çe u─Źinkovito napraviti sa pojedinim zemljama ─Źlanicama u onome ┼íto je opisano kao “ultimatum”.

Pod radikalnim prijedlozima će zemlje EU izgubiti pravo da imaju svoju vojsku, kazneno pravo, sustav oporezivanja ili središnje banke, uz svu moć koja će se prenijeti u Bruxelles.

Jo┼í u sije─Źnju, George Soros je pozvao na nove velike inicijative – poput Marshallovog plana za obnovu Europe nakon Drugog svjetskog rata – sa ─Źvrstim vezama za budu─çu kontrolu europskih zemalja u doglednoj budu─çnosti.

Soros, koji stvarno sada pokazuje svoju ubrzavaju─çu starost, izjavio je jo┼í u sije─Źnju 2016. godine:

“Europska unija je u egzistencijalnoj krizi. I, treba iza─çi iz toga, zbog problema migracija koje u─Źinkovito i uznemiruju─çe vode Europsku uniju do raspada. Do┼ílo je vrijeme kada je potrebno imati veliki inicijativu – nalik na Marshallovo plan – koji je apsolutno primjeren”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , ,