Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Hillary Clinton obe─çala da ─çe procesuirati sve protivnike i one koji negiraju klimatske promjene

Hillary Clinton obe─çala da ─çe procesuirati sve protivnike i one koji negiraju klimatske promjene

hillary-klimatske-promjeneHillary Clinton je obe─çala da ─çe procesuirati poricatelje klimatskih promjena ako bude izabrana za predsjednika SAD-a

Platforma za izradu programa odbora Demokratske stranke objavila je fri┼íko priop─çenje pozivaju─çi Ministarstvo pravosu─Ĺa da istra┼żi “navodne korporativne prijevare naftnih kompanija koje navodno zavode i varaju dioni─Źare i javnost o znanstvenoj nerealnosti klimatskih promjena”.

Ova najava predstavlja po─Źetak mnogo ve─çeg poteza kriminalizacije svakoga tko govori protiv ortodoksne dogme klimatskih promjena.

Washingtontimes.com izvještava:

Prijedlog je osvojio jednoglasnu podr┼íku panelista odabranih od strane gospo─Ĺe Clinton i senatora dr┼żave Vermont, Bernard Sandersa, i odra┼żava retoriku Demokratske stranke u kona─Źnici koja nosi kampanju Hillary Clinton.

Kao vjerojatni Demokratski predsjedni─Źki kandidat, gospo─Ĺa Clinton ima ┼íiroku diskreciju nad kona─Źnim sadr┼żajem tog dokumenta, koji ide na odobrenje od strane povjerenstva 8-9. srpnja u Orlando, Florida.

Preporuka prijeti povla─Źenjem rasprave u predsjedni─Źku kampanju o kojoj su do sada samo raspravljali uglavnom ─Źlanovi Kongresa i odvjetnici ─Źlanica.

“Kad god imate tvrdnje o prijevari koje se bacaju u politi─Źke rasprave, ono ┼íto se tada doga─Ĺa nije za┼ítita potro┼ía─Źa, ve─ç poku┼íaj cenzure, veleprodaja cenzure”, rekao je Sam Kazman, generalni konzul slobodnog tr┼żi┼íta sa Instituta Competitive Enterprise.

Republikanski strateg Michael McKenna je rekao da sumnja da bilo kakva pitanja oko slobode govora koja proizlaze iz spektra gonjenja skeptika klimatskih promjena bi smanjile izglede biv┼íeg dr┼żavnog tajnika u svom traganju za Bijelom ku─çom.

“Clinton je definitivno dovoljno neoprezna da favorizira dr┼żavnu cenzuru i ako bi to zna─Źi nekoliko dodatnih glasova”, rekao je McKenna.

Ako gospo─Ĺa Clinton omogu─çi prijedlog da ostane u platformi protiv poricatelja klimatskih promjena, gospodin McKenna je upozorio da su demokrati “u opasnosti da postanu stranka skupe, neovisne energije i uz to, sada su u opasnosti da postanu stranka koja vas pita da li vjerujete vladi kada vam ona ne┼íto ka┼że, i koja ─çe vam re─çi ┼íto da govorite, ┼íto mo┼żete ─Źuti i koga trebate slu┼íati. “

“Ako to nije radna definicija elitizma, nemam pojma ┼íto bi moglo biti”, rekao je McKenna.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , ,