Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Hillary Clinton obećala da će procesuirati sve protivnike i one koji negiraju klimatske promjene

Hillary Clinton obećala da će procesuirati sve protivnike i one koji negiraju klimatske promjene

hillary-klimatske-promjeneHillary Clinton je obećala da će procesuirati poricatelje klimatskih promjena ako bude izabrana za predsjednika SAD-a

Platforma za izradu programa odbora Demokratske stranke objavila je friško priopćenje pozivajući Ministarstvo pravosuđa da istraži “navodne korporativne prijevare naftnih kompanija koje navodno zavode i varaju dioničare i javnost o znanstvenoj nerealnosti klimatskih promjena”.

Ova najava predstavlja početak mnogo većeg poteza kriminalizacije svakoga tko govori protiv ortodoksne dogme klimatskih promjena.

Washingtontimes.com izvještava:

Prijedlog je osvojio jednoglasnu podršku panelista odabranih od strane gospođe Clinton i senatora države Vermont, Bernard Sandersa, i odražava retoriku Demokratske stranke u konačnici koja nosi kampanju Hillary Clinton.

Kao vjerojatni Demokratski predsjednički kandidat, gospođa Clinton ima široku diskreciju nad konačnim sadržajem tog dokumenta, koji ide na odobrenje od strane povjerenstva 8-9. srpnja u Orlando, Florida.

Preporuka prijeti povlačenjem rasprave u predsjedničku kampanju o kojoj su do sada samo raspravljali uglavnom članovi Kongresa i odvjetnici članica.

“Kad god imate tvrdnje o prijevari koje se bacaju u političke rasprave, ono što se tada događa nije zaštita potrošača, već pokušaj cenzure, veleprodaja cenzure”, rekao je Sam Kazman, generalni konzul slobodnog tržišta sa Instituta Competitive Enterprise.

Republikanski strateg Michael McKenna je rekao da sumnja da bilo kakva pitanja oko slobode govora koja proizlaze iz spektra gonjenja skeptika klimatskih promjena bi smanjile izglede bivšeg državnog tajnika u svom traganju za Bijelom kućom.

“Clinton je definitivno dovoljno neoprezna da favorizira državnu cenzuru i ako bi to znači nekoliko dodatnih glasova”, rekao je McKenna.

Ako gospođa Clinton omogući prijedlog da ostane u platformi protiv poricatelja klimatskih promjena, gospodin McKenna je upozorio da su demokrati “u opasnosti da postanu stranka skupe, neovisne energije i uz to, sada su u opasnosti da postanu stranka koja vas pita da li vjerujete vladi kada vam ona nešto kaže, i koja će vam reći što da govorite, što možete čuti i koga trebate slušati. “

“Ako to nije radna definicija elitizma, nemam pojma što bi moglo biti”, rekao je McKenna.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , ,