Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » SLU─îAJNOST? DA LI JE OVAJ DOKUMENT DOKAZ DA JE AMERIKA ZNALA ZA BOBMBA┼áKI NAPAD U ISTANBULU?! EVO ┼áTO U NJEMU PI┼áE

SLUČAJNOST? DA LI JE OVAJ DOKUMENT DOKAZ DA JE AMERIKA ZNALA ZA BOBMBAŠKI NAPAD U ISTANBULU?! EVO ŠTO U NJEMU PIŠE

turska-napad-dokumentU napadu trojice bomba┼ía-samoubojica na istanbulski zra─Źna sino─ç je poginulo preko 40 ljudi, a ozlije─Ĺeno oko 250 ljudi

Samo dan prije napada, na sajtu konzulata SAD u Istabulu, objavljena je poruka upozorenja za ameri─Źke gra─Ĺane o putovanju u Tursku.

Mnogima je “upalo u oko” da su upozorenje objavili samo dan prije jednog od najve─çih teroristi─Źkih napada u Turskoj, i sumnjaju da su Amerikanci znali ranije o ovom napadu.

U obavijesti se Amerikanci upozoravaju da ukoliko napuštaju svoju zemlju, da Tursku izbjegavaju zbog aktualne situacije.

Na web sajtu pi┼íe da State Department uopozorava svoje gra─Ĺane zbog pove─çenih prijetnji teroristi─Źkih skupina diljem Turske i da posebno izbjegavaju jugoistok ove dr┼żave (zbog ─Źestih bomba┼íkih napada pobunjenika iz Radni─Źke stranke Kurdistana, kurdskih separatista, s kojim se o┼ítro sukobljava predsjednik Erdogan zadnjih mjeseci).

Me─Ĺutim, vjerojatno je ovo samo bila slu─Źajnost, a sam predsjednik Turske Erdogan je zadnjih mjeseci upozoravao na mogu─çnost od napada.

Tome ide u prilog i ─Źinjenica da je u posljednjih 12 mjeseci bilo ─Źak 11 ve─çih teroristi─Źkih napada na tlu Turske. Dakle, mogu─çnost od napada uvijek postoji u svim dr┼żavama, naro─Źito u Turskoj koja grani─Źi sa Sirijom, u kojoj se ratuje preko 5 godina i na ─Źijem teritoriju “operiraju” razne militantne grupacije.

Ameri─Źki State Department i veleposlanstva u svim zemljama imaju obavijesti za svoje gra─Ĺane o trenutnoj situaciji u tim dr┼żavamaa i ukoliko postoje opasnosti, ili neke stvari na koje treba obratiti pozornost, stoji i upozorenje.

I dalje nitko nije preuzeo odgovornost za tri ekplozije na aerodromu “Ataturk” u Istanbulu, a pretpostavlja se da je djelo Islamske dr┼żave ili kurdskih separatista.
 
istambull-dokument
 

 
(Telegraf.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,