Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TRUMP: Pitajte Hillary Clinton koliko je tajno dobila para od Perzijskih zemalja !?

TRUMP: Pitajte Hillary Clinton koliko je tajno dobila para od Perzijskih zemalja !?

donald_tramp_hilari_clintonU govoru održanom u New Yorku rekao: “Hillary Clinton je – da bi prikrila akte vlastite korupcije – protuzakonito “skladištila” svoju službenu prepisku na svom privatnom serveru

“Vlasti stranih država, vjerojatno i njene financijske pristaše iz komunističke Kine, lako su pronikle u taj server i tako dovele Ameriku u opasnost. Za razliku od naših neprijatelja, mi nikada nećemo saznati sadržaj tih pisama.”

Sada naši neprijatelji imaju kompromitirajući materijal kojim mogu ucjenjivati ​​čovjeka koji želi postati predsjednik Sjedinjenih Država.

I samo ovo je dovoljno da Clinton bude diskvalificirana iz predsjedničke utrke.

Još je dodao: “Ne smijemo rukovođenje zemljom povjeriti čovjeku čije skrivene namjere i tamne tajne mogu biti poznate neprijateljima”

Posebno je ukazao: da je Clinton, dok je bila državna tajnica, “od vlade Bruneja je primila dragocjenosti vrijedne 58.000 dolara, i još milijune dolara za svoj ​​dobrotvorni fond”.

Dodao je da je tijekom predizborne borbe dobila 25 milijuna dolara od Saudijske Arabije i “milijune dolara od Kuvajta, Katara i Omana”

Hillary Clinton je za četiri godine provedene na čelu State departmana tajno dobila od zemalja Perzijskog zaljeva desetke milijuna dolara – izjavio je Donald Trump.

Faktički predsjednički kandidat Republikanske stranke ovu svoju optužbu izgovorio za vrijeme nastupa u New Yorku. Pritom je nglasio da je s namjerom da to prikrije – svoju službenu prepisku vodila preko elektroničke pošte na osobnom serveru.

Time je – upozorio je Trump – neprijateljima dala “instrument za ucjenjivanje mogućeg novog predsjednika SAD”.

Trump nije propustio priliku da u sve ugradi i solidnu političku žaoku:

“Hillary Clinton je – da bi prikrila akte vlastite korupcije – protuzakonito “skladištila” svoju službenu prepisku na svom privatnom serveru. Vlasti stranih država, vjerojatno i njene financijske pristaše iz komunističke Kine, lako su pronikle u taj server i tako dovele Ameriku u opasnost “.

U nastavku je naveo da je Clinton uništila 33.000 svojih elektroničkih pisama i podvukao:

“Za razliku od naših neprijatelja, mi nikada nećemo saznati sadržaj tih pisama. Sada naši neprijatelji imaju kompromitirajući materijal kojim mogu ucjenjivati ​​čovjeka koji želi postati predsjednik Sjedinjenih Država. I samo ovo je dovoljno da Clinton bude diskvalificirana iz predsjedničke utrke “.

Još je dodao: “Ne smijemo rukovođenje zemljom povjeriti čovjeku čije skrivene namjere i tamne tajne mogu biti poznate neprijateljima”.

Prema njegovim riječima, dok je Clinton bila državni tajnik, “od vlade Bruneja je primila dragocjenosti vrijedne 58.000 dolara, i još milijune dolara za svoj dobrotvorni fond”.

Ovome je dodao: da je Clintonova tijekom predizborne borbe dobila 25 milijuna dolara od Saudijske Arabije i “milijune dolara od Kuvajta, Katara i Omana”.

Trump nije precizirao za kakve usluge je točno njegova buduća rivalka na predsjedničkim izborima bila tako “obasuta novcem”, ali je zagonetno ukazao da u pobrojanim islamskim zemljama postoje različite kazne za bračnu nevjernost i pripadanje LGBT zajednici.
 
(Fakti)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,