Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TRUMP: Pitajte Hillary Clinton koliko je tajno dobila para od Perzijskih zemalja !?

TRUMP: Pitajte Hillary Clinton koliko je tajno dobila para od Perzijskih zemalja !?

donald_tramp_hilari_clintonU govoru odr┼żanom u New Yorku rekao: “Hillary Clinton je – da bi prikrila akte vlastite korupcije – protuzakonito “skladi┼ítila” svoju slu┼żbenu prepisku na svom privatnom serveru

“Vlasti stranih dr┼żava, vjerojatno i njene financijske prista┼íe iz komunisti─Źke Kine, lako su pronikle u taj server i tako dovele Ameriku u opasnost. Za razliku od na┼íih neprijatelja, mi nikada ne─çemo saznati sadr┼żaj tih pisama.”

Sada na┼íi neprijatelji imaju kompromitiraju─çi materijal kojim mogu ucjenjivati ÔÇőÔÇő─Źovjeka koji ┼żeli postati predsjednik Sjedinjenih Dr┼żava.

I samo ovo je dovoljno da Clinton bude diskvalificirana iz predsjedni─Źke utrke.

Jo┼í je dodao: “Ne smijemo rukovo─Ĺenje zemljom povjeriti ─Źovjeku ─Źije skrivene namjere i tamne tajne mogu biti poznate neprijateljima”

Posebno je ukazao: da je Clinton, dok je bila dr┼żavna tajnica, “od vlade Bruneja je primila dragocjenosti vrijedne 58.000 dolara, i jo┼í milijune dolara za svoj ÔÇőÔÇődobrotvorni fond”.

Dodao je da je tijekom predizborne borbe dobila 25 milijuna dolara od Saudijske Arabije i “milijune dolara od Kuvajta, Katara i Omana”

Hillary Clinton je za ─Źetiri godine provedene na ─Źelu State departmana tajno dobila od zemalja Perzijskog zaljeva desetke milijuna dolara – izjavio je Donald Trump.

Fakti─Źki predsjedni─Źki kandidat Republikanske stranke ovu svoju optu┼żbu izgovorio za vrijeme nastupa u New Yorku. Pritom je nglasio da je s namjerom da to prikrije – svoju slu┼żbenu prepisku vodila preko elektroni─Źke po┼íte na osobnom serveru.

Time je – upozorio je Trump – neprijateljima dala “instrument za ucjenjivanje mogu─çeg novog predsjednika SAD”.

Trump nije propustio priliku da u sve ugradi i solidnu politi─Źku ┼żaoku:

“Hillary Clinton je – da bi prikrila akte vlastite korupcije – protuzakonito “skladi┼ítila” svoju slu┼żbenu prepisku na svom privatnom serveru. Vlasti stranih dr┼żava, vjerojatno i njene financijske prista┼íe iz komunisti─Źke Kine, lako su pronikle u taj server i tako dovele Ameriku u opasnost “.

U nastavku je naveo da je Clinton uni┼ítila 33.000 svojih elektroni─Źkih pisama i podvukao:

“Za razliku od na┼íih neprijatelja, mi nikada ne─çemo saznati sadr┼żaj tih pisama. Sada na┼íi neprijatelji imaju kompromitiraju─çi materijal kojim mogu ucjenjivati ÔÇőÔÇő─Źovjeka koji ┼żeli postati predsjednik Sjedinjenih Dr┼żava. I samo ovo je dovoljno da Clinton bude diskvalificirana iz predsjedni─Źke utrke “.

Jo┼í je dodao: “Ne smijemo rukovo─Ĺenje zemljom povjeriti ─Źovjeku ─Źije skrivene namjere i tamne tajne mogu biti poznate neprijateljima”.

Prema njegovim rije─Źima, dok je Clinton bila dr┼żavni tajnik, “od vlade Bruneja je primila dragocjenosti vrijedne 58.000 dolara, i jo┼í milijune dolara za svoj dobrotvorni fond”.

Ovome je dodao: da je Clintonova tijekom predizborne borbe dobila 25 milijuna dolara od Saudijske Arabije i “milijune dolara od Kuvajta, Katara i Omana”.

Trump nije precizirao za kakve usluge je to─Źno njegova budu─ça rivalka na predsjedni─Źkim izborima bila tako “obasuta novcem”, ali je zagonetno ukazao da u pobrojanim islamskim zemljama postoje razli─Źite kazne za bra─Źnu nevjernost i pripadanje LGBT zajednici.
 
(Fakti)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,