Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » U Australiji već postoji ‘bespolni čovjek’, u Americi registriran prvi pripadnik ‘trećeg spola’ – ONI!

U Australiji već postoji ‘bespolni čovjek’, u Americi registriran prvi pripadnik ‘trećeg spola’ – ONI!

Jamie-ShupeODLUKU JE DONIO SUD DRŽAVE OREGON I OBJAVIO DA JAMIE SHUPE “NIJE NI MUŠKARAC NI ŽENA”

U Americi je – što uopće ne iznenađuje – službeno registriran “treći spol”.

Dogodilo se to u američkoj državi Oregon, a formalno je to učinio jedan tamošnji sud, ukazavši u odluci o registraciji da izvjesni Jamie Shupe “nije ni muškarac ni žena” i da ima pravo sebe naziva “ONI”. Čak i pravo da od drugih traži da mu se obraćaju s “ONI”.

Shupe ima 52 godine, od kojih je 17 proveo u američkoj vojsci. Zapravo, on je dobio pravo zahtijevati da se u njegovom slučaju piše i govori da su “ONI proveli 17 godina u američkoj vojsci”.

Shupe – što je najsmješnije – ima i suprugu i dijete, a vrla supruga čak odobrava njegovu “samoidentifikaciju” i tvrdi da je on ka “ONI”-ma težio od djetinjstva.

Bilo kako bilo, Shupe je poslije napuštanja vojske “konačno se prestao osjećati muškarcem” i počeo gutati ženske hormone. Ubrzo potom je promijenio spol.

Navodno je – još malo potom – shvatio da nije ni žena i da se ni tako ne osjeća. I, to ga je navelo da traži – i dobije – ovo što je dobio.

“Treći spol” već je prihvaćen u Njemačkoj i Indiji. U ovoj drugoj zemlji već postoji cijela kasta takvih ljudi.

U Australiji je još 2011.-te jedan njen građanin bio službeno proglašen – bespolnim.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,