Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » SVJEDOČANSTVO: Otac izliječio sina od autizma kojeg je dobio od MMR cjepiva

SVJEDOČANSTVO: Otac izliječio sina od autizma kojeg je dobio od MMR cjepiva

mmr-cjepivo-otac-sinOtac je objavio video na internetu u kojem dokumentira brz napredak njegovog sina koji je dobio autizam od MMR cjepiva

On je uz pomoć kelatne terapije za uklanjanje teških metala iz tijela pokazao da se djeca s autizmom mogu oporaviti i izgubiti svoju dijagnozu u vrlo kratko vrijeme.

MMR cjepivo je cjepivo za imunizaciju protiv ospica, zaušnjaka i rubeole. Sve u jednom!

Scott Shoemaker je objavio video pod nazivom “prva godina života oporavka jednog djeteta s autizmom’ koji pokazuje njegovog sina Joshua u dobi od 3 godine i 2 mjeseca, u regresiji autističnog stanja nakon cjepljenja MMR cjepivom koje sadrži živu.

Joshua je izgubio svaki kontakt očima i svoj vokabular – on je izgubio sposobnost da kaže mama i tata – i on se prestao odazivati na svoje ime.

Nije više bio zainteresiran za igranje sa svojim igračkama, osim da ih postroji u ravne linijame. Svakodnevno je povraćao, ponekad 3 do 4 puta.

Tada je počeo tretman protiv trovanja teškim metalima, koji je prema njegovom ocu donio neposredne i mjerljive rezultate.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,