Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » SVJEDO─îANSTVO: Otac izlije─Źio sina od autizma kojeg je dobio od MMR cjepiva

SVJEDO─îANSTVO: Otac izlije─Źio sina od autizma kojeg je dobio od MMR cjepiva

mmr-cjepivo-otac-sinOtac je objavio video na internetu u kojem dokumentira brz napredak njegovog sina koji je dobio autizam od MMR cjepiva

On je uz pomoć kelatne terapije za uklanjanje teških metala iz tijela pokazao da se djeca s autizmom mogu oporaviti i izgubiti svoju dijagnozu u vrlo kratko vrijeme.

MMR cjepivo je cjepivo za imunizaciju protiv ospica, zaušnjaka i rubeole. Sve u jednom!

Scott Shoemaker je objavio video pod nazivom “prva godina ┼żivota oporavka jednog djeteta s autizmom’ koji pokazuje njegovog sina Joshua u dobi od 3 godine i 2 mjeseca, u regresiji autisti─Źnog stanja nakon cjepljenja MMR cjepivom koje sadr┼żi ┼żivu.

Joshua je izgubio svaki kontakt o─Źima i svoj vokabular – on je izgubio sposobnost da ka┼że mama i tata – i on se prestao odazivati na svoje ime.

Nije vi┼íe bio zainteresiran za igranje sa svojim igra─Źkama, osim da ih postroji u ravne linijame. Svakodnevno je povra─çao, ponekad 3 do 4 puta.

Tada je po─Źeo tretman protiv trovanja te┼íkim metalima, koji je prema njegovom ocu donio neposredne i mjerljive rezultate.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,