Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DOŠLO I U AMERIKU, GRAĐANI ŠOKIRANI: TRI SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ SILOVALI DJEVOJČICU U DRŽAVI IDAHO! OTAC SILOVATELJA PRESRETAN

DOŠLO I U AMERIKU, GRAĐANI ŠOKIRANI: TRI SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ SILOVALI DJEVOJČICU U DRŽAVI IDAHO! OTAC SILOVATELJA PRESRETAN

silovanje-sirija-amerikaBijesni stanovnici optužuju da vijeće zataškava ovaj slučaj

Tri Sirijske izbjeglice su navodno silovale 5-godišnju djevojčicu u Idahu prije mokrenja po njenom tijelu. Incident koji je potaknulo bijesne stanovnike Twin Fallsa da optuže članova Gradskog vijeća za prikrivanje napada.

Seksualno zlostavljanje se dogodilo 2. lipnja, i nije dobilo gotovo nikakvu pažnju medija, osim jednog nejasnog izvješća televizije KMVT.

Međutim, stanovnici su u cirkulaciji informacija na društvenim medijima priznali da je žrtva bila mlada djevojka koja je rođena prerano te da je “manje razvijena za svoje godine”.

Počinitelji su tri Sirijska mladića u dobi od 8, 10 i 13 godina, a najstariji dječak je usmjeravao napad.

Djevojčica je igrao izvan stambenih zgrada u gradu Fawnbrook, kada su joj sirijski silovatelji stavili nož pod grlo i prisili je da uđe unutar prostorije za pravnje rublja.

Ona je tada bila skinuta do gola, silovana i pomokrena od strane silovatelja. 13-godišnjak je navodno rekao da su mlađi dječaci mokrili na nju jer su bili nesposobni ejakulirati.

Baka žrtve je pronašla djevojčicu, a zatim pozvala njezinu majku, koja je pozvala policiju. Policiji je trebalo dva i pol sata da stigne, ali nisu bili u stanju poduzimati nikakve radnje zbog “jezične barijere”.

Kada je stigla majka navodnih silovatelja ona je samo bila u stanju reći “ne policija”, dok je otac navodno čestitao svojem 13-godišnjem sinu. Video cijelog silovanja je bio snimljen na dječakovom mobitelu.

Izvješće televizije KMTV je otkrilo da je “slučaj službeno zatvorena od strane suca, bez šanse da će ikada biti otpečaćen jer su sve uključene strane maloljetne osobe.”

Video vijeća Twin Fallsa (dolje) pokazuje koliko su bijesni stanovnici koji su zahtijevali znati zašto odbornici nisu učinili ništa kako bi se riješilo navodno silovanje, kao i brojna druga pitanja koja uključuju sirijske “izbjeglica” i njihovo smještanje u tom području, uključujući i incidenate koji uključuju muslimane koji pljuju nemuslimane.

U svakom slučaju, članovi Vijeća ignoriraju ozbiljnost situacije, a neki čak reći da su problemi imigranata u osnovi anti-muslimanske predrasude, pa čak i bijeli supremizam. (izvor)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,