Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » PRIJELOMNA VIJEST: Putin razotkrio 40 zemalja koje financiraju ISIS, uklju─Źuju─çi i ─Źlanice G20 (VIDEO)

PRIJELOMNA VIJEST: Putin razotkrio 40 zemalja koje financiraju ISIS, uklju─Źuju─çi i ─Źlanice G20 (VIDEO)

putin-isis-teroristiEvo jedan od razloga za┼íto Amerika i NATO ┼żele napasti Rusiju…

Ruski predsjednik Vladimir Putin je objavio da je podijelio povjerljive informacije sa drugim zemaljama ─Źlanicama skupine G20, koje otkrivaju 40 zemalja iz kojih se ISIS financira kao i ve─çina njihovih teroristi─Źkih aktivnosti

U popisu je navodno uklju─Źen veliki broj zemalja skupine G20.

“Ja vam donosim primjere na temelju na┼íih podataka o financiranju razli─Źitih grupa islamske dr┼żave (IS, biv┼íi ISIS / ISIL) od strane privatnih osoba.”

“Taj novac, kao ┼íto smo uspostavili, dolazi iz 40 zemalja, a tu su i neke od ─Źlanica skupine G20 me─Ĺu njima”, Putin je rekao novinarima.

Uz raspravu o potrebi da se zaustavi protok novca donatora prema ISIS-u, Putin je tako─Ĺer ponovio potrebu da se zaustavi ilegalna trgovine naftom.

“Ja sam vam pokazao fotografije na┼íih kolega snimljene iz svemira i iz zrakoplova koje jasno pokazuju razmjere ilegalne trgovine naftom i naftnim derivatima”, rekao je on.

“Povorka naftnih cisterni je rastegnuta nekoliko desetaka kilometara, tako da se s visine od 4000 do 5000 metara vidi kao da se prote┼żu iznad horizonta”, rekao je Putin.

Islamska dr┼żava prema procjenama zara─Ĺuje oko 50 milijuna dolara mjese─Źno od prodaje sirove nafte ukradene sa naftnih polja u Iraku i Siriji, prema informacija iz Iraka i od strane ameri─Źkih du┼żnosnika.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , ,