Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » PRIJELOMNA VIJEST: Putin razotkrio 40 zemalja koje financiraju ISIS, uključujući i članice G20 (VIDEO)

PRIJELOMNA VIJEST: Putin razotkrio 40 zemalja koje financiraju ISIS, uključujući i članice G20 (VIDEO)

putin-isis-teroristiEvo jedan od razloga zašto Amerika i NATO žele napasti Rusiju…

Ruski predsjednik Vladimir Putin je objavio da je podijelio povjerljive informacije sa drugim zemaljama članicama skupine G20, koje otkrivaju 40 zemalja iz kojih se ISIS financira kao i većina njihovih terorističkih aktivnosti

U popisu je navodno uključen veliki broj zemalja skupine G20.

“Ja vam donosim primjere na temelju naših podataka o financiranju različitih grupa islamske države (IS, bivši ISIS / ISIL) od strane privatnih osoba.”

“Taj novac, kao što smo uspostavili, dolazi iz 40 zemalja, a tu su i neke od članica skupine G20 među njima”, Putin je rekao novinarima.

Uz raspravu o potrebi da se zaustavi protok novca donatora prema ISIS-u, Putin je također ponovio potrebu da se zaustavi ilegalna trgovine naftom.

“Ja sam vam pokazao fotografije naših kolega snimljene iz svemira i iz zrakoplova koje jasno pokazuju razmjere ilegalne trgovine naftom i naftnim derivatima”, rekao je on.

“Povorka naftnih cisterni je rastegnuta nekoliko desetaka kilometara, tako da se s visine od 4000 do 5000 metara vidi kao da se protežu iznad horizonta”, rekao je Putin.

Islamska država prema procjenama zarađuje oko 50 milijuna dolara mjesečno od prodaje sirove nafte ukradene sa naftnih polja u Iraku i Siriji, prema informacija iz Iraka i od strane američkih dužnosnika.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , ,