Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ┼áOKANTNIM SVJEDO─îANSTVOM SLOVENAC RAZOTKRIO HRVATSKU UDBU! ‘Evo vam imena i dokaza, sve su to dana┼ínji tajkuni!’ (VIDEO)

┼áOKANTNIM SVJEDO─îANSTVOM SLOVENAC RAZOTKRIO HRVATSKU UDBU! ‘Evo vam imena i dokaza, sve su to dana┼ínji tajkuni!’ (VIDEO)

slovenac-udbaKao da se rat nije ni┼íta rije┼íio, jer su isti ljudi kroz tajne slu┼żbe do┼íli na vlast

Pogledajte kako dr. Rado Pezdrir s lako─çom ogoljava obitelj Tedeschi, Vanju ┼ápilajk, Vojka Santri─ça, sve o Ini, Velebitu, ┼ívercu cigareta i heroina za UDBA-u, off shore firmama pod pokroviteljstvom Partije i UDBA-e…

Dr. Rado Pezdrir, profesor koji predaje ekonomiju matematike na nekoliko slovenskih fakulteta, po┼íteno je uzdrmao slovensku i hrvatsku ÔÇťudba┼íkuÔÇŁ scenu.

Nakon ┼íto je Ljubljana otvorila arhiv iz biv┼íih socijalisti─Źkih vremena, radoznali Pezdir dao se u prou─Źavanje starih veza tragaju─çi za prvim milijunima koje su stekli slovenski tajkuni.

Nimalo omiljen me─Ĺu slovenskom tranzicijskom poslovnom elitom, nastupom na HRT-u osigurao si je sli─Źan tretman i u Hrvatskoj.

┼áto je prona┼íao u dokumentima biv┼íe slu┼żbe dr┼żavne sigurnosti? Imaju li na┼íi uglednici dulju poslovnu karijeru od one u koju se sami zaklinju?

Je li sve doista po─Źelo 1991. i je li ikada zavr┼íilo ono ┼íto se zbivalo prije?

Pogledajte kako dr. Rado Pezdrir s lako─çom ogoljava obitelj Tedeschi, Vanju ┼ápilajk, Vojka Santri─ça, sve o Ini, Velebitu, ┼ívercu cigareta i heroina za UDBU, off shore firmama pod pokroviteljstvom Partije i UdbeÔÇŽ

Pogledajte:
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,