Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Znanstvenik otkrio dokaz da Bog postoji

Znanstvenik otkrio dokaz da Bog postoji

Michio-KakuUgledni znanstvenik, Michio Kaku, objavio je video u kojem on tvrdi da nudi znanstveni dokaz za postojanje Boga

Michio obja┼ínjava da je “glazba vibracije struna kroz 11 dimenzionalnom hipersvemir … to je um Boga”, u videu koji je virusno obi┼íao svijet.

Wnd.com izvještava:

I znanstvenik, Michio Kaku, koji je, me─Ĺu ostalim ulogama, dobro poznati komentator Fox Newsa, je potvrdio svoju teoriju s novom izjavom u Geofizi─Źkoj udruzi antropolo┼íkihi kulturalnih studija.

Oni koji imaju pitanja o vjeri su pohrlili njegovom izvornom videu, koji se pita: “Je li Bog matemati─Źar?”

Na stranicama AGEAC stranice, koji nije─Źe pripadnost nekoj odre─Ĺenoj religiji i “poti─Źe prou─Źavanje svih vjera i religija iz cijeloga svijeta, jer prepoznaje u svima od njih iskreno tra┼żenje istine”, rekao je da “primitivni polu-radiusni tahioni” otkrivaju da ljudi ┼żive u “matrici”.

On je objasnio da su tahioni teorijske ─Źestice koje omogu─çuju da se sve oslobodi utjecaja od okolnih tvari.

“Ja sam zaklju─Źio da ┼żivimo u svijetu u kojem vladaju pravila stvorena od strane inteligencije”, rekao je on.

“Vjeruj mi, sve ono ┼íto mi zovemo prilikom, danas ne─çe imati smisla vi┼íe. Za mene je jasno da mi postojimo u planu koji je reguliran propisima koji su nastali, koje je oblikovala univerzalna inteligencija, ali ne slu─Źajno.”

U svom izvornom video, on opisuje interakciju matematike i fizike tijekom godina, istra┼żivanje koje je rezultiralo “teorijom struna”

“Odjednom smo imali super simetri─Źne teorije koje dolaze iz fizike koja je tada revolucionalizirala matematiku, pa vjerujemo da je cilj fizike prona─çi jednad┼żbu mo┼żda ne du┼żu od 2 cm, koji ─çe nam omogu─çiti da ujedinimo sve sile prirode i omogu─çe nam da ─Źitamo Bo┼żji um.

A ┼íto je klju─Ź te jedne 2 centimetarske jednad┼żbe? Super simetrija, simetrija koja izlazi iz fizike, a ne matematike, te je ┼íokirala svijet matematike.

Ali vidite, sve je to ─Źista matematika pa bi kona─Źna rezolucija mogla biti da je Bog matemati─Źar. A kada mo┼żete pro─Źitati Bo┼żji um, vi zapravo imate kandidata za Bo┼żji um.

“Um Boga vjerujemo da je kozmi─Źka glazba, glazba vibracije struna kroz 11 dimenzionalnom hipersvemir … to je um Boga”

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , ,