Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Znanstvenik otkrio dokaz da Bog postoji

Znanstvenik otkrio dokaz da Bog postoji

Michio-KakuUgledni znanstvenik, Michio Kaku, objavio je video u kojem on tvrdi da nudi znanstveni dokaz za postojanje Boga

Michio objašnjava da je “glazba vibracije struna kroz 11 dimenzionalnom hipersvemir … to je um Boga”, u videu koji je virusno obišao svijet.

Wnd.com izvještava:

I znanstvenik, Michio Kaku, koji je, među ostalim ulogama, dobro poznati komentator Fox Newsa, je potvrdio svoju teoriju s novom izjavom u Geofizičkoj udruzi antropološkihi kulturalnih studija.

Oni koji imaju pitanja o vjeri su pohrlili njegovom izvornom videu, koji se pita: “Je li Bog matematičar?”

Na stranicama AGEAC stranice, koji niječe pripadnost nekoj određenoj religiji i “potiče proučavanje svih vjera i religija iz cijeloga svijeta, jer prepoznaje u svima od njih iskreno traženje istine”, rekao je da “primitivni polu-radiusni tahioni” otkrivaju da ljudi žive u “matrici”.

On je objasnio da su tahioni teorijske čestice koje omogućuju da se sve oslobodi utjecaja od okolnih tvari.

“Ja sam zaključio da živimo u svijetu u kojem vladaju pravila stvorena od strane inteligencije”, rekao je on.

“Vjeruj mi, sve ono što mi zovemo prilikom, danas neće imati smisla više. Za mene je jasno da mi postojimo u planu koji je reguliran propisima koji su nastali, koje je oblikovala univerzalna inteligencija, ali ne slučajno.”

U svom izvornom video, on opisuje interakciju matematike i fizike tijekom godina, istraživanje koje je rezultiralo “teorijom struna”

“Odjednom smo imali super simetrične teorije koje dolaze iz fizike koja je tada revolucionalizirala matematiku, pa vjerujemo da je cilj fizike pronaći jednadžbu možda ne dužu od 2 cm, koji će nam omogućiti da ujedinimo sve sile prirode i omoguće nam da čitamo Božji um.

A što je ključ te jedne 2 centimetarske jednadžbe? Super simetrija, simetrija koja izlazi iz fizike, a ne matematike, te je šokirala svijet matematike.

Ali vidite, sve je to čista matematika pa bi konačna rezolucija mogla biti da je Bog matematičar. A kada možete pročitati Božji um, vi zapravo imate kandidata za Božji um.

“Um Boga vjerujemo da je kozmička glazba, glazba vibracije struna kroz 11 dimenzionalnom hipersvemir … to je um Boga”

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , ,