Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Tajne ruske medicine: Ovo još niste čuli o soku od rajčice, hrena, nara i grožđa

Tajne ruske medicine: Ovo još niste čuli o soku od rajčice, hrena, nara i grožđa

sok-nar-gorzdjeLijekovi suvremene medicine su u većini slučajeva “unaprijeđeni” prirodni lijekovi koji se koriste od davnina

Da li se u rajčici krije lijek za bolesti srca, koliko sok od hrena pomaže kod nadutosti i vodene bolesti, može li se gastritis izliječiti …

SOK OD PARADAJZA

  • Svjež sok od ove biljke stimulira rad srca, sprečava stvaranje kamena u bubrezima i mokraćnim kanalima. Sprema se jednostavno. Dovoljno je da jednu do dvije rajčice stavite u blender i u dobivenu smjesu dodate čašu obične vode. Razmutite i popijete.

SOK OD HRENA

Ova biljka sadrži jaka eterična ulja, pa se primjena i uzimanje preporučuje uz sok od limuna. 

  • Masu od hrena (150 grama) izmiješajte sa sokom od jednog do dva limuna. Uzimajte dva puta dnevno po jednu čajnu žličicu.

SOK OD NARA

Ovaj napitak jača organizam, a odličan je i za varanje i rad gušterače. Koristi se i kod slabokrvnosti.

  • Očišćen nar izmiksati, piti tri čaše dnevno, tijekom dva do četiri mjeseca.

SOK OD GREJPA

Pomaže kod visokog krvnog tlaka, rada jetre, probave …

  • Navečer pred spavanje popiti po pola čaše ovog soka. Pravi se jednostavno – u sokovniku ili blenderu. Dobar je i za poticaj apetita.

SOK OD GROŽĐA

Koristi se kod iskašljavanja i za izazivanje znojenja, a pomaže i kod kostobolje.

  • Jedan kilogram grožđa (crnog i bijelog) dobro oprati, izmiksati. Dodati u smjesu pola litre vode i uzimati tri puta dnevno.

SOK OD DINJE

  • Ova biljka sadrži dosta šećera, pa ju dijabetičari trebaju pažljivo koristiti. Inače je melem za živčani sustav. Dinju očistiti, izrazati na kocke i usitnini u blenderu. U dobivenu smjesu dodati pola litre vode. Uzimati ujutro natašte po jednu čašu.

 
(sputniknews.com)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , ,