Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KANADSKI SUD LEGALIZIRAO ORALNI SEKS S KUĆNIM LJUBIMCIMA

KANADSKI SUD LEGALIZIRAO ORALNI SEKS S KUĆNIM LJUBIMCIMA

pas-ljubimacSeksualni prijestupnik oslobođen bestijalnosti koje su uključivale maslac od kikirikija

Kanada je Vrhovni sud je legalizirao oralni seks s kućnim ljubimcima dokle god nema uključene penetracije, na što su reagirale udruge za zaštitu životinja.

Sud je presudio 7 naprema 1 u korist čovjeka iz Britanske Kolumbije osuđenog za 13 točaka optužnice za seksualno zlostavljanje svoje pstorke koja je također “namazala maslac od kikirikija na genitalije i zahtjevao da ju obiteljski pas liže dok je snimao taj čin”, otkrili su sudski dokumenti.

“Iako se za bestijalnost često misli da je poput sodomije, penetracija je bitna” definirajući čin “djela”, rekao je sud. “Nema naznaka u bilo kojem od parlamentarnih spisa koji je namijenjen nekoj bitnoj promjeni elemenata kaznenog djela bestijalnosti.”

Usamljeni disident, sutkinja Rosalie Abella, rekla je da se penetracija ne treba smatrati bitnom kada se definira sodomija.

“Djela sa životinjama koja imaju seksualnu svrhu su inherentno eksploatacijske prirode dogodi li se ili ne penetracija”, kazala je ona.

Skupine za prava životinja su izrazile sličan osjećaj.

“U današnje vrijeme, kanadski zakon daje zlostavljačima životinja licencu za korištenje životinja u svrhu vlastitog seksualnog zadovoljenja”, rekao je Camille Labchuk, izvršni direktor pravosuđa za životinje.

“To je potpuno neprihvatljivo, protivno društvenim očekivanjima, i ne može se dopustiti da se nastavi.”

Kanadski zakonodavac je također napunio novinske naslove nedavno nakon što je liberalna stranka, na čelu s premijerom Justin Trudeauom, zatražio dvije godine zatvorske kazne za ljude koji su krivi za “transrodnu diskriminaciju.” (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,