Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KANADSKI SUD LEGALIZIRAO ORALNI SEKS S KU─ćNIM LJUBIMCIMA

KANADSKI SUD LEGALIZIRAO ORALNI SEKS S KU─ćNIM LJUBIMCIMA

pas-ljubimacSeksualni prijestupnik oslobo─Ĺen bestijalnosti koje su uklju─Źivale maslac od kikirikija

Kanada je Vrhovni sud je legalizirao oralni seks s ku─çnim ljubimcima dokle god nema uklju─Źene penetracije, na ┼íto su reagirale udruge za za┼ítitu ┼żivotinja.

Sud je presudio 7 naprema 1 u korist ─Źovjeka iz Britanske Kolumbije osu─Ĺenog za 13 to─Źaka optu┼żnice za seksualno zlostavljanje svoje pstorke koja je tako─Ĺer “namazala maslac od kikirikija na genitalije i zahtjevao da ju obiteljski pas li┼że dok je snimao taj ─Źin”, otkrili su sudski dokumenti.

“Iako se za bestijalnost ─Źesto misli da je poput sodomije, penetracija je bitna” definiraju─çi ─Źin “djela”, rekao je sud. “Nema naznaka u bilo kojem od parlamentarnih spisa koji je namijenjen nekoj bitnoj promjeni elemenata kaznenog djela bestijalnosti.”

Usamljeni disident, sutkinja Rosalie Abella, rekla je da se penetracija ne treba smatrati bitnom kada se definira sodomija.

“Djela sa ┼żivotinjama koja imaju seksualnu svrhu su inherentno eksploatacijske prirode dogodi li se ili ne penetracija”, kazala je ona.

Skupine za prava ┼żivotinja su izrazile sli─Źan osje─çaj.

“U dana┼ínje vrijeme, kanadski zakon daje zlostavlja─Źima ┼żivotinja licencu za kori┼ítenje ┼żivotinja u svrhu vlastitog seksualnog zadovoljenja”, rekao je Camille Labchuk, izvr┼íni direktor pravosu─Ĺa za ┼żivotinje.

“To je potpuno neprihvatljivo, protivno dru┼ítvenim o─Źekivanjima, i ne mo┼że se dopustiti da se nastavi.”

Kanadski zakonodavac je tako─Ĺer napunio novinske naslove nedavno nakon ┼íto je liberalna stranka, na ─Źelu s premijerom Justin Trudeauom, zatra┼żio dvije godine zatvorske kazne za ljude koji su krivi za “transrodnu diskriminaciju.” (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,