Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RUSIJA OBJAVILA ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE NA KOJIMA SE VIDI DA JE BRITANSKA VLADA OBNAVLJALA STONEHENGE

RUSIJA OBJAVILA ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE NA KOJIMA SE VIDI DA JE BRITANSKA VLADA OBNAVLJALA STONEHENGE

stonehenge1Desetljećima su vam govorili i učili ste da je Stonehenge nastao 3000.-1000. pr.Kr, no čini se da ste prevareni i namagarčeni, prema fotografijama koje su izašle u javnost

Rusija je objavila fotografije koje prikazuju da je Stonehenge bio obnavljan od 1954. do 1958. godine, navodno po nalogu britanske vlade.

Već desetljećima službeni Stonehenge vodiči su bili puni fascinantnih činjenica, brojki i teorija koje opisuju jedan od svjetski najzloglasnijih prapovijesnih spomenika.

Ono što brošure ne spominju, međutim, je sustavna obnova 4000 godina starog kamenog kruga koja se dogodila u 20. stoljeću.

Informacije o obnovi iz 20. stoljeću su izbačene iz turističkih vodiča.

Ruski website Fishki.net je objavio fascinantne fotografije po kojima se čini se da je Stonehenge obnavljan u razdoblju od 1954.-1958.

Ovdje su neke od fotografija na web stranici:

stonehenge2stonehenge3stonehenge4stonehenge5stonehenge6stonehenge7Autor pruža detaljne informacije o tome kako su britanska vlada i vojska, navodno, obnovili mjesto na kojem je Stonehenge.

Da li ove slike upućuju na zataškavanje istine o Stonehengeu od strane britanske vlade? Ako je tako, zašto se skrivaju?
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,