Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RUSIJA OBJAVILA ┼áOKANTNE FOTOGRAFIJE NA KOJIMA SE VIDI DA JE BRITANSKA VLADA OBNAVLJALA STONEHENGE

RUSIJA OBJAVILA ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE NA KOJIMA SE VIDI DA JE BRITANSKA VLADA OBNAVLJALA STONEHENGE

stonehenge1Desetlje─çima su vam govorili i u─Źili ste da je Stonehenge nastao 3000.-1000. pr.Kr, no ─Źini se da ste prevareni i namagar─Źeni, prema fotografijama koje su iza┼íle u javnost

Rusija je objavila fotografije koje prikazuju da je Stonehenge bio obnavljan od 1954. do 1958. godine, navodno po nalogu britanske vlade.

Ve─ç desetlje─çima slu┼żbeni Stonehenge vodi─Źi su bili puni fascinantnih ─Źinjenica, brojki i teorija koje opisuju jedan od svjetski najzloglasnijih prapovijesnih spomenika.

Ono ┼íto bro┼íure ne spominju, me─Ĺutim, je sustavna obnova 4000 godina starog kamenog kruga koja se dogodila u 20. stolje─çu.

Informacije o obnovi iz 20. stolje─çu su izba─Źene iz turisti─Źkih vodi─Źa.

Ruski website Fishki.net je objavio fascinantne fotografije po kojima se ─Źini se da je Stonehenge obnavljan u razdoblju od 1954.-1958.

Ovdje su neke od fotografija na web stranici:

stonehenge2stonehenge3stonehenge4stonehenge5stonehenge6stonehenge7Autor pru┼ża detaljne informacije o tome kako su britanska vlada i vojska, navodno, obnovili mjesto na kojem je Stonehenge.

Da li ove slike upućuju na zataškavanje istine o Stonehengeu od strane britanske vlade? Ako je tako, zašto se skrivaju?
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,