Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NAJPOZNATIJA HRVATSKA PROROČICA: Rusija će preokrenuti svijet, jedna velika sila će sve iznenaditi, a Turskoj, Hrvatskoj i Obami se ne piše dobro

NAJPOZNATIJA HRVATSKA PROROČICA: Rusija će preokrenuti svijet, jedna velika sila će sve iznenaditi, a Turskoj, Hrvatskoj i Obami se ne piše dobro

viozionarka-rusija-sad-hrvatskaVizionarka Vera Čudina otkrila je tko će u budućnosti vladati svijetom, da li će doći do Trećeg svjetskog rata i što će se dogoditi s Europskom Unijom

Vera Čudina, poznata hrvatska proročica, koja za sebe voli reći da je vizionarka, otkriva da neće biti Trećeg svjetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Europska unija raspasti, a da vrijeme istječe i aktualnom američkom predsjedniku Barack Obami.

Svoje viđenje trenutnog ovozemljskog kaosa, i ko će, zapravo, ubuduće vladati svijetom, Čudina, koja je poznata po TV emisijama, knjigama, školi za samopomoć i slikanju, iznijela je za “Jutarnji list”.

Ukratko, Turskoj se loše piše, Rusija i Vladimir Putin će preokrenuti svijet, a kao nove sile pojaviće se Kina i Indija .

Recimo, Putin će iznenaditi jer je čovjek lider s asom u rukavu . Ako ne želimo doživjeti apokalipsu, Iran bi trebalo poštedjeti. Ne mogu reći da će se Treći svjetski rat dogoditi u obliku na koji svi zamišljaju, ali će ratova uvijek biti – kaže Čudina.

Prema njenim riječima, aktualnom američkom predsjedniku vrijeme ističe.

Hrvatima, ističe ona, prijete mnoga razočarenja:

Mi smo negdje između, što je najgore. Zasad ne pripadamo nikome i stoga nam slijedi mnogo razočarenja. Hrvatska se nikako se ne smije rasprodati ! Mogli bismo se izvući iz krize, no jedini način je da se svi uključimo, a ne samo šačica vladajućih od kojih očekujemo čuda.

Kad je o vlasti riječ, imat ćemo mnogo problema, podmetanja i neuspješnih dogovora.
 
(telegraph.rs/Jutarnji list)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,