Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, MEDIJI » OGROMAN SOTONISTIČKI KIP ILUMINATA ispred Rockefellerovog centra u središtu New Yorka!

OGROMAN SOTONISTIČKI KIP ILUMINATA ispred Rockefellerovog centra u središtu New Yorka!

prometej-rockefeller-centar-new-yorkOvaj kip prikazuje Prometeja, titana iz grčke mitologije poznatog po svojoj velikoj inteligenciji

On je, međutim, izdao boga Zeusa ukravši mu vatru i poklonivši ljudima. On je, dakle, zaslužan da je naučio čovječanstvo umijeće civilizacije, kao što su pisanje, matematika, poljoprivreda, medicina, te znanost.

Zeus je onda kaznio Prometeja za svoj zločin tako što ga je vezao za stijenu nakon čega mu je veliki orao pojeo jetru samo da mu svaki dan naraste nova da ju ponovo pojede sutradan.

Prometej bio nije budala, ali zašto se inače pobunio protiv Zeusa? On je pokušao prevariti Zeusa (koji zna sve i vidi sve) sa lažnom žrtvom. Kako glupo to može biti?

Judeo-kršćanski ekvivalent tog mita je Lucifer, koji je donio dar svijesti čovječanstvu, kao što je zmija u Adama i Eve.

Neki klasično obrazovani slobodni zidari i onih nadahnut njihovim radom koristili su “Luciferianizam” u školskom smislu kao onaj koji “donosi prosvjetljenje”, pozivajući se na Prometeja koji je ukrao vatru od bogova da bi donio čovjeku.

Povjesničari vežu takvo masonsko korištenje sa sektama koje štuju Lucifera, koji su imali trajne skupine sljedbenika još od srednjeg vijeka. (Wikipedia)

OGROMAN Iluminati Kip Sotone u središtu New Yorka!

Mark Dice je medijski analitičar, autor i politički aktivist koji na zabavan i edukativan način, objašnjava ljudima kakvu ulogu mainstream mediji i elitna tajna društva imaju u oblikovanju naših života. Pogledajte njegovu analizu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Illuminati, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,