Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, MEDIJI » OGROMAN SOTONISTI─îKI KIP ILUMINATA ispred Rockefellerovog centra u sredi┼ítu New Yorka!

OGROMAN SOTONISTIČKI KIP ILUMINATA ispred Rockefellerovog centra u središtu New Yorka!

prometej-rockefeller-centar-new-yorkOvaj kip prikazuje Prometeja, titana iz gr─Źke mitologije poznatog po svojoj velikoj inteligenciji

On je, me─Ĺutim, izdao boga Zeusa ukrav┼íi mu vatru i pokloniv┼íi ljudima. On je, dakle, zaslu┼żan da je nau─Źio ─Źovje─Źanstvo umije─çe civilizacije, kao ┼íto su pisanje, matematika, poljoprivreda, medicina, te znanost.

Zeus je onda kaznio Prometeja za svoj zlo─Źin tako ┼íto ga je vezao za stijenu nakon ─Źega mu je veliki orao pojeo jetru samo da mu svaki dan naraste nova da ju ponovo pojede sutradan.

Prometej bio nije budala, ali za┼íto se ina─Źe pobunio protiv Zeusa? On je poku┼íao prevariti Zeusa (koji zna sve i vidi sve) sa la┼żnom ┼żrtvom. Kako glupo to mo┼że biti?

Judeo-kr┼í─çanski ekvivalent tog mita je Lucifer, koji je donio dar svijesti ─Źovje─Źanstvu, kao ┼íto je zmija u Adama i Eve.

Neki klasi─Źno obrazovani slobodni zidari i onih nadahnut njihovim radom koristili su “Luciferianizam” u ┼íkolskom smislu kao onaj koji “donosi prosvjetljenje”, pozivaju─çi se na Prometeja koji je ukrao vatru od bogova da bi donio ─Źovjeku.

Povjesni─Źari ve┼żu takvo masonsko kori┼ítenje sa sektama koje ┼ítuju Lucifera, koji su imali trajne skupine sljedbenika jo┼í od srednjeg vijeka. (Wikipedia)

OGROMAN Iluminati Kip Sotone u središtu New Yorka!

Mark Dice je medijski analiti─Źar, autor i politi─Źki aktivist koji na zabavan i edukativan na─Źin, obja┼ínjava ljudima kakvu ulogu mainstream mediji i elitna tajna dru┼ítva imaju u oblikovanju na┼íih ┼żivota. Pogledajte njegovu analizu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Illuminati, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,