Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POLJSKA SLIJEDI AMERIKU: Izglasali zakon koji zabranjuje promociju komunizma!

POLJSKA SLIJEDI AMERIKU: Izglasali zakon koji zabranjuje promociju komunizma!

Ovako se štite interesi naroda!

poljska-prosvjedPoljska opet prednjači i pokazuje kako se bori za nacionalne interese, za suverenitet i za svakog čovjeka, no kao i u zemljama bivše Jugoslavije, Poljske se više bavi duhovima prošlosti, nego ekonomijom i boljitkom svojih građana. To je valjda novi trend koji nam nameće elita.

Naime Europska unija više ne zna kako bi kontrolirala zemlje poput Poljske čiji se građani bude u velikoj mjeri.

Masovnim medijima kruže priče o sankcijama kojima će ova zemlja biti pogođena samo zato što se usprotivila oligarhiji Europske unije i dužničkom ropstvu kao i stvaranju jedne ateističke vladavine nad svim državama i pojedincima Europe.

Da, Poljska se itekako budi a osim što su nedavno pred 50 tisuća ljudi i očima cijelog svijeta zapalila zastavu Europske unije i tako pokazala što misli o njoj, osim što su prodrli u srž problema i umjesto poreza građanima nabili poreze bankarima i od tog novca planiraju financirati bolesnu djecu, Poljaci su donijeli još jedan zakon koji ne odgovara europskoj oligarhiji (koja preko plačenika i tobože ljubitelja komunizma radi kaos u svakoj državi članici) – ZAKON O ZABRANI PROMOCIJE KOMUNIZMA.

Naime, poljski predsjednik Andrzej Duda u petak je potpisao zakon o zabrani promidžbe komunizma. Lokalne vlasti će imati godinu dana za ukloniti iz javnih prostora nazive koji podsjećaju na osobe, organizacije, događaje i datume koji simboliziraju komunizam ili ga promoviraju.

Zakon određuje da se ‘promicanjem komunizma smatraju nazivi koji se odnose na ljude, organizacije, događaje i datume koji simboliziraju represivni, autoritarni i nesuvereni sustav vlasti u Poljskoj od 1944.-1989.’

Bravo Poljska! Dok fašizam buja u Europi izbog migrantske krize, komunizam se zabranjuje. A valjda će im to donijeti nečega dobroga.
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,