Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » CIA Slu┼żbeno priznala da izvanzemaljski entiteti lutaju Zemljom

CIA Slu┼żbeno priznala da izvanzemaljski entiteti lutaju Zemljom

cia-ufoVal nedavnih dokumenata s kojih je skinuta oznaka tajnosti dokazuje da je CIA znala o tome i da ne mo┼że objasniti fenomen NLO-a

Prema izvje┼ítajima, u 1950-tim godinama vi┼íe od 100 NLO-a je primje─çeno, a CIA je ozna─Źila vi─Ĺenja kao “neobja┼ínjiva”.

Ancient-code.com izvještava:

Jedan od najve─çih objavljivanja dogodio se u 2012. godini kada je ruski premijer Dimitri Medvedev govorio o vanzemaljcima u live intervjuu koji je emitiran istovremeno na pet televizijskih kanala.

Ubrzo nakon toga, biv┼íi predsjednik Rusije je otkrio javnosti da je nakon preuzimanja du┼żnosti u Kremlju, svakom novom lideru su predane dvije mape koje sadr┼że tajne podatke o izvanzemaljskim bi─çima i NLO.

Medvedeva izjava se smatra jednim od najva┼żnijih u povijesti pokreta tajnosti, jer je to bio prvi put, da visoko rangirani du┼żnosnik javno priznao da postoje izvanzemaljske civilizacije na Zemlji.
 

 
Me─Ĺutim, samo nekoliko poku┼íaja objavljivanja su se dogodila u pro┼ílosti. Godine 1980, ‘Sputnik’ magazin je objavio zanimljiv ─Źlanak o percepciji i iskustvima sa NLO-om. Zanimljivo je da izvje┼í─çe sadr┼żi nekoliko izjava ameri─Źkih astronauta i ruskih astronauta.

Yevgeni Vassilyevich Khrunov, sovjetski kozmonaut koji je letio na misijama Sojuz 5 / Sojuz 4, izjavio je da je danas, gotovo nemogu─çe zanijekati postojanje izvanzemaljskih letjelica, a mi bi trebali priznati da su to samo prirodni fenomeni ili opti─Źke iluzije.

Khrunov je naveo da su njihove nevjerojatne karakteristike, brza promjena smjera, nevjerojatne brzine i kretanje u cjelini, nude nam puno dokaza da se ne bavimo obi─Źnim, vozilima koje je napravio ─Źovjek.

Astronaut Ghenadi Strekalov je tako─Ĺer govorio o vanzemaljcima i NLO. On je napomenuo da je u nekoliko navrata on svjedo─Źio brojnim tajanstvenim i neobja┼ínjivim fenomenima, me─Ĺutim, on je oklijevao klasificirati te doga─Ĺaja na bilo koji na─Źin.

On, me─Ĺutim, opisuje fenomen uo─Źen 28. rujna 1980. godine, dok je bio na brodu svemirskoj stanici MIR. Uo─Źio je lete─çu kuglu iznad Zemlje, na pribli┼żnoj visini od 30 kilometara, negdje iznad Newfoundlanda.

cia-ufo-dokumentAtmosfera je bila jasna i vidljivost je bila gotovo savr┼íena. On je svjedo─Źio nevjerojatnoj sferi koja je odletjela na svoj put u svemir prije nego ┼íto je nestala u trenu. Strekalov podsje─ça da je NLO bio letjelica ovalnog oblika. On je tako─Ĺer izvijestio doga─Ĺaj kontroli misije, ali to nije bilo klasificirano kao NLO, zaklju─Źiv┼íi da on mora biti oprezniji u vezi s njegovim nadre─Ĺenima.

“Gotovo 100 uvjerljivih ispovijedi ostaje neobja┼ínjivo u ovom trenutku. Me─Ĺutim, pra─çenje CIA-e ─çe se nastaviti, a nikakva izvje┼í─ça ne─çe biti ─çe dostupna javnosti.”, U izvje┼í─çu se navodi.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,