Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » CIA Službeno priznala da izvanzemaljski entiteti lutaju Zemljom

CIA Službeno priznala da izvanzemaljski entiteti lutaju Zemljom

cia-ufoVal nedavnih dokumenata s kojih je skinuta oznaka tajnosti dokazuje da je CIA znala o tome i da ne može objasniti fenomen NLO-a

Prema izvještajima, u 1950-tim godinama više od 100 NLO-a je primjećeno, a CIA je označila viđenja kao “neobjašnjiva”.

Ancient-code.com izvještava:

Jedan od najvećih objavljivanja dogodio se u 2012. godini kada je ruski premijer Dimitri Medvedev govorio o vanzemaljcima u live intervjuu koji je emitiran istovremeno na pet televizijskih kanala.

Ubrzo nakon toga, bivši predsjednik Rusije je otkrio javnosti da je nakon preuzimanja dužnosti u Kremlju, svakom novom lideru su predane dvije mape koje sadrže tajne podatke o izvanzemaljskim bićima i NLO.

Medvedeva izjava se smatra jednim od najvažnijih u povijesti pokreta tajnosti, jer je to bio prvi put, da visoko rangirani dužnosnik javno priznao da postoje izvanzemaljske civilizacije na Zemlji.
 

 
Međutim, samo nekoliko pokušaja objavljivanja su se dogodila u prošlosti. Godine 1980, ‘Sputnik’ magazin je objavio zanimljiv članak o percepciji i iskustvima sa NLO-om. Zanimljivo je da izvješće sadrži nekoliko izjava američkih astronauta i ruskih astronauta.

Yevgeni Vassilyevich Khrunov, sovjetski kozmonaut koji je letio na misijama Sojuz 5 / Sojuz 4, izjavio je da je danas, gotovo nemoguće zanijekati postojanje izvanzemaljskih letjelica, a mi bi trebali priznati da su to samo prirodni fenomeni ili optičke iluzije.


Khrunov je naveo da su njihove nevjerojatne karakteristike, brza promjena smjera, nevjerojatne brzine i kretanje u cjelini, nude nam puno dokaza da se ne bavimo običnim, vozilima koje je napravio čovjek.

Astronaut Ghenadi Strekalov je također govorio o vanzemaljcima i NLO. On je napomenuo da je u nekoliko navrata on svjedočio brojnim tajanstvenim i neobjašnjivim fenomenima, međutim, on je oklijevao klasificirati te događaja na bilo koji način.

On, međutim, opisuje fenomen uočen 28. rujna 1980. godine, dok je bio na brodu svemirskoj stanici MIR. Uočio je leteću kuglu iznad Zemlje, na približnoj visini od 30 kilometara, negdje iznad Newfoundlanda.

cia-ufo-dokumentAtmosfera je bila jasna i vidljivost je bila gotovo savršena. On je svjedočio nevjerojatnoj sferi koja je odletjela na svoj put u svemir prije nego što je nestala u trenu. Strekalov podsjeća da je NLO bio letjelica ovalnog oblika. On je također izvijestio događaj kontroli misije, ali to nije bilo klasificirano kao NLO, zaključivši da on mora biti oprezniji u vezi s njegovim nadređenima.

“Gotovo 100 uvjerljivih ispovijedi ostaje neobjašnjivo u ovom trenutku. Međutim, praćenje CIA-e će se nastaviti, a nikakva izvješća neće biti će dostupna javnosti.”, U izvješću se navodi.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,