Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠTO SU RADILI? Bill Clinton je bio čest gost na letovima privatnim zrakoplovom superbogatog pedofila

ŠTO SU RADILI? Bill Clinton je bio čest gost na letovima privatnim zrakoplovom superbogatog pedofila

clinton-epsteinBivši predsjednik Bill Clinton bio je čest gost osuđenog seksualnog prijestupnika

Nedavno su objavljeni zapisnici o letu koji pokazuju da je Clinton letio sa osuđenim pedofilom Jeffrey Epsteinom i na njegovom sramotnom “Lolita Expressu” – najmanje 26 puta.

Izvješća u siječnju sugeriraju da je Clinton bio na letu milijarderovog Boeinga 727 “samo” 11 puta, ali dokumenti dobiveni od strane Fox Newsa su izvjestili da je letio sa Epsteinom duplo više.

RT javlja:

Između 2001. i 2003. godine, dok je Hillary služila kao američki senator Bill je uzeo odmor za proputuje oko svijeta s upraviteljem hedge fonda.

Bilo je i nekoliko drugih putnika identificiranih u manifestu, obično sa svojim inicijalima ili imenom, uključujući i jedan pod nazivom “Tatjana”.

Milijarder Epstein je odslužio kaznu od 13 mjeseci zbog iskorištavanja “prostitutke” mlađe od 14 godina, a sada je registrirani seksualni prijestupnik.

Dnevnici letova koje prikazuju one koji su putovali sa Bill Clintonom, koji su navodno imali krevet na kojem su putnici imali grupni seks s mladim djevojkama, starosti oko 12 godina, uključujući i Ghislaine Maxwell, koja je kako tužitelji vjeruju nabavljala maloljetne djevojke za Epsteina.

FBI je počeo istragu protiv Epsteina 2006. godine, kada se pojavio dokaz koji je otkrio da je nekoliko desetaka mladih djevojaka moglo biti korišteno kao seksualne robinje njemu i njegovim slavnim prijateljima.

Ukupno je 40 žena je identificirano od strane FBI-a, ilegalno unajmljene od strane Epsteina.

Milijarder je također zabilježen kao “Tier 1″ seksualni prijestupnik.

Prošle godine, pokazalo se da Epstein navodno prebacio 3,5 milijuna $ sa svojeg tajnog Švicarskog bankovnog računa na račun Clintonove zaklade otprilike u isto vrijeme kada ga je i FBI počeo istraživati.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,