Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Otkri─çe stolje─ça: U Rusiji prona─Ĺeni dijelovi stroja stari 400 milijuna godina (VIDEO)

Otkri─çe stolje─ça: U Rusiji prona─Ĺeni dijelovi stroja stari 400 milijuna godina (VIDEO)

rusija-400-milionaU zaljevu na dalekoj Kam─Źatki ruski su arheolozi prona┼íli artefakt za koji tvrde da je star 400 milijuna godina

To samo po sebi ne bi bila neka vijest (budu─çi da ┼íto se dublje kopa fosili su sve stariji) da se, prema njima, ne radi o mehani─Źkom predmetu, mehanizmu, odnosno stroju!

─îudan fosil prona┼íli su znanstvenci sa Sveu─Źili┼íta u Sankt Peterburgu, a prema pisanju weeklyworldnews.com, stru─Źnjaci potvrdili autenti─Źnost fosila. Arheolog iz tima, Juri Golubev, ka┼że kako je nalaz i njih iznenadio.

Fosil je prona─Ĺen u prastaroj stijeni vulkanskog porijekla, a analizom je ubrzo utvr─Ĺeno da se on ne sastoji od iste materije, ve─ç od metalnih dijelova, koji su o─Źito bili povezani u mehanizam sli─Źan onom u satu ili ranim ra─Źunalima.

No, ono ┼íto frapira je podatak da su ti dijelovi stari 400 milijuna godina, barem po analizama ruskih stru─Źnjaka.

Arheolozi ka┼żu kako su na teren iza┼íli nakon ┼íto su dobili informaciju da su kopa─Źi nai┼íli na zanimljiv nalaz. Prema njihovim rije─Źima, ma┼íina je, izme─Ĺu ostalog, sastavljena od stotina cilindara koji su savr┼íeno o─Źuvani.

Arheolozi sada poku┼íavaju kontrolirati stanje na podru─Źju nalaza jer znati┼żeljnici do kojih je do┼íla informacija o otkri─çu u velikom broju poku┼íavaju do─çi do fosila ne bi li ga vidjeli.


Predmet su navodno ve─ç prou─Źili i ameri─Źki geolozi i prema tim informacijama potpuno su zate─Źeni. To je i razumljivo, jer u to doba na Zemlji ni ─Źovjeka nije bilo ‘na vidiku’, a pogotovo nije trebalo biti bilo kakvih mehanizama nastalih od inteligentnih bi─ça.

U to vrijeme ┼żivotni oblici na planetu bili su razmjerno jednostavni, no ukoliko otkri─çe bude definitivno potvr─Ĺeno, cijela povijest planete i na┼íe civilazicije okrenut ─çe se naglavce.

Jer, po tome, ili je homo sapiens nastao i po─Źeo s razvojem daleko ranije nego smo pomi┼íljali na temelju dosada┼ínjih nalaza i istra┼żivanja (┼íto je malo vjerojatno), ili je na Zemlji stotinama milijuna godina prije nas postojala napredna civilizacija o kojoj nemamo nikakvih saznanja, ili su pak Zemlju jo┼í davno posjetili izvanzemaljci.

Ipak, informacija o otkri─çu na mnogim je internetskim forumima izazvala burne rasprave, pogotovo s obzirom na fotografiju navodnog otkri─ça.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevnik.hr/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,