Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Otkriće stoljeća: U Rusiji pronađeni dijelovi stroja stari 400 milijuna godina (VIDEO)

Otkriće stoljeća: U Rusiji pronađeni dijelovi stroja stari 400 milijuna godina (VIDEO)

rusija-400-milionaU zaljevu na dalekoj Kamčatki ruski su arheolozi pronašli artefakt za koji tvrde da je star 400 milijuna godina

To samo po sebi ne bi bila neka vijest (budući da što se dublje kopa fosili su sve stariji) da se, prema njima, ne radi o mehaničkom predmetu, mehanizmu, odnosno stroju!

Čudan fosil pronašli su znanstvenci sa Sveučilišta u Sankt Peterburgu, a prema pisanju weeklyworldnews.com, stručnjaci potvrdili autentičnost fosila. Arheolog iz tima, Juri Golubev, kaže kako je nalaz i njih iznenadio.

Fosil je pronađen u prastaroj stijeni vulkanskog porijekla, a analizom je ubrzo utvrđeno da se on ne sastoji od iste materije, već od metalnih dijelova, koji su očito bili povezani u mehanizam sličan onom u satu ili ranim računalima.

No, ono što frapira je podatak da su ti dijelovi stari 400 milijuna godina, barem po analizama ruskih stručnjaka.

Arheolozi kažu kako su na teren izašli nakon što su dobili informaciju da su kopači naišli na zanimljiv nalaz. Prema njihovim riječima, mašina je, između ostalog, sastavljena od stotina cilindara koji su savršeno očuvani.

Arheolozi sada pokušavaju kontrolirati stanje na području nalaza jer znatiželjnici do kojih je došla informacija o otkriću u velikom broju pokušavaju doći do fosila ne bi li ga vidjeli.

Predmet su navodno već proučili i američki geolozi i prema tim informacijama potpuno su zatečeni. To je i razumljivo, jer u to doba na Zemlji ni čovjeka nije bilo ‘na vidiku’, a pogotovo nije trebalo biti bilo kakvih mehanizama nastalih od inteligentnih bića.

U to vrijeme životni oblici na planetu bili su razmjerno jednostavni, no ukoliko otkriće bude definitivno potvrđeno, cijela povijest planete i naše civilazicije okrenut će se naglavce.

Jer, po tome, ili je homo sapiens nastao i počeo s razvojem daleko ranije nego smo pomišljali na temelju dosadašnjih nalaza i istraživanja (što je malo vjerojatno), ili je na Zemlji stotinama milijuna godina prije nas postojala napredna civilizacija o kojoj nemamo nikakvih saznanja, ili su pak Zemlju još davno posjetili izvanzemaljci.

Ipak, informacija o otkriću na mnogim je internetskim forumima izazvala burne rasprave, pogotovo s obzirom na fotografiju navodnog otkrića.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevnik.hr/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,