Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KAKO SU UDBU PREUZELI ILLUMINATI: Nakon smrti Tita, UDBOM kontroliraju strane službe koje dovode podanike na vlast da se Jugosloveni pokolju međusobno

KAKO SU UDBU PREUZELI ILLUMINATI: Nakon smrti Tita, UDBOM kontroliraju strane službe koje dovode podanike na vlast da se Jugosloveni pokolju međusobno

udbapredsjednici-balkanPoslije smrti Josip Broza nastalo je opće rasulo u Jugoslaviji, svi tajni podatci o zločincima pali su u ruke naših najvećih neprijatelja

Jugoslavija jaka kako vojno tako i ekonomski je smetala svim svjetskim silama. Amerikancima, Rusima, Kinezima, Nijemcima itd. jer su znali da nas nemože ništa uništiti osim samih nas.

UDBA je bila jedna od 5 najjačih obajveštajnih službi u svijetu i raspolagali su sa mnogim podatcima koji su krili tajne velikih svjetskih razmjera. Od vanzemaljskih letjelica koje je JNA oborila u Sloveniji pa do podataka o krvnicima iz drugog svjetskog rata i još mnogo toga, piše Revolucija.

Država Jugoslavija je bila poštovana svugdje u svijetu i njeni građani su bili zaštićeni u svakoj državi na zemaljskoj kugli jer su bili ujedinjeni i složni. Sve to je smetalo državama zapada i Amerike jer su oni odmah poslije raspada Jugoslavije na isti sistem napravili EU, a “razvalili” istu.

Još 1967. godine ILLUMINATI su htijeli “razvaliti” Jugoslaviju, Tito je to spriječio “čvrstom” rukom i zaustavio krvoproliće Jugoslovena.

UDBA od 1980-ih godina kontrolira političku i mafijašku scenu Balkana, to nije ona UDBA iz doba Jugoslavije jer ova UDBA ima sasvim suprotnu ulogu od one Titove. Njihova je uloga da se Jugosloveni pobiju međusobno i da nikada više na ovim prostorima ne bude sloge i suživota.

Sada će nas oni koji nikada nisu bili za jedinstvo i suživot nazvati Jugonostalgičarima mada svi koji pročitaju ovaj tekst će morati se zapitati jedno pitanje: Koja je država profitirala raspadom Jugoslavije i na koji način???

Slobodan Milošević je bio MASON koji je doveden da se sruši Jugoslavija, poslije njega Alija Izetbegović i Franjo Tuđman. Svi oni su imali uloge i radili za samo jednog šefa, a to je Amerika i kapitalizam koji ima samo za cilj uništenje svega onoga što nije pod njihovom kontrolom. Mi Jugosloveni smo se opirali toj kontroli vrlo vješto dok je bio Tito na čelu.

Imate priliku vidjeti kako se po “našem receptu” raspadaju zemlje širom svijeta da ih ne nabrajamo. Uvezli su nam radikalni islam, četnike,ustaše i njihove potomke da zauzmu glavne funkcije u državama nastalim raspadom Jugoslavije.

milosevic-udbaPogledajte današnju političku scenu na Balkanu, sve sami fašisti ili potomci istih. Srbija rehabilitira četnike, Vučić je četnik po opredjeljenju i svi znamo njegove izjave, Hrvatska dovodi unuke koljača za premijera države, bosanski muslimani izabrali Aliju SS vojnika i sada su nam nametnuli sina njegovog da bude zaštitnik BOŠNJAKA.

Sve ovo rade ILLUMINATI jer su preuzeli UDBU i sve njene tajne podatke koji će dovesti do još većih krvoprolića ako ljudi nisu naučili iz prošlog rata da su profitirali samo ovi fašisti, a narod i dalje gladuje.
 
(Revolucija.org/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,