Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RAT PROTIV SAMOODRŽIVOSTI: ČOVJEK IZ MINNESOTE JE UHIĆEN I OSUĐEN NA 6 MJESECI ZATVORA, ZATO ŠTO JE IMAO VJETRENJAČU NA SVOJEM IMANJU

RAT PROTIV SAMOODRŽIVOSTI: ČOVJEK IZ MINNESOTE JE UHIĆEN I OSUĐEN NA 6 MJESECI ZATVORA, ZATO ŠTO JE IMAO VJETRENJAČU NA SVOJEM IMANJU

vjetrenjaca-minnestoaAmerika, zemlja demokracije i slobode. No da li je to zaista tako. Donosimo vam novi primjer koji razotkriva zemlju terora i policijske države i da to pokušavaju nametnuti čitavom svijetu

Već više od godinu dana, pratimo priču čovjeka iz Minnesote po imenu Jay Nygard, koji je riskirao zatvor jer je odbio ukloniti vjetrenjaču sa svoje zemlje.

Nygard je puno puta bio na sudu tijekom godina, a unatoč kratkotrajnoj pobjedi u listopadu, nedavno se vratio pred suca zbog nepoštivanje suda i odbijanja da provede sudski nalog koji mu je naredio da ukloni turbinu za vjetar iz svojeg dvorišta.

On je na kraju uklonio vjetrenjaču, ostavljajući samo betonski temelj, kojeg nije htio ukloniti jer bi to uzrokovalo strukturno oštećenjo njihove kuće. To nije bilo dovoljno dobro za lokalnu samoupravu, koja je ignorirala savjete tri različita inženjera i koja je zahtijevala da se uklone betonski temelj vjetrenjače, unatoč riziku od oštećenja doma.

Nakon toga, Nygard je uhićen, a prema njegovom sinu, dobio je šest mjeseci zatvora zbog odbijanja da ukloni bazu.

Prema Kahler Nygardu, Jayovom sinu, njegov otac se čak pokušao pomiriti s županijom i naći kompromis na nekoliko različitih pitanja, ali oni su ignorirali njegove žalbe.

Kahler je rekao da, iako postoje propisi protiv vjetrenjača, županija provodi osobnu osvetu protiv njegove obitelji.

Nygard ima pravo raditi što god želi sa svojom imovinom, ali na žalost u demokraciji, kao što ima SAD, imovinska prava pojedinca mogu nadjačati hirovi političara i zahtjevi trećih osoba.

Molimo Vas da podijelite ovu priču sa svojim prijateljima i obitelji u nadi da će ovog dobrog čovjeka, čiji je jedini “zločin” bio SAMOODRŽIVOST, pustiti uskoro iz zatvora.
 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,