Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RAT PROTIV SAMOODR┼ŻIVOSTI: ─îOVJEK IZ MINNESOTE JE UHI─ćEN I OSU─ÉEN NA 6 MJESECI ZATVORA, ZATO ┼áTO JE IMAO VJETRENJA─îU NA SVOJEM IMANJU

RAT PROTIV SAMOODR┼ŻIVOSTI: ─îOVJEK IZ MINNESOTE JE UHI─ćEN I OSU─ÉEN NA 6 MJESECI ZATVORA, ZATO ┼áTO JE IMAO VJETRENJA─îU NA SVOJEM IMANJU

vjetrenjaca-minnestoaAmerika, zemlja demokracije i slobode. No da li je to zaista tako. Donosimo vam novi primjer koji razotkriva zemlju terora i policijske dr┼żave i da to poku┼íavaju nametnuti ─Źitavom svijetu

Ve─ç vi┼íe od godinu dana, pratimo pri─Źu ─Źovjeka iz Minnesote po imenu Jay Nygard, koji je riskirao zatvor jer je odbio ukloniti vjetrenja─Źu sa svoje zemlje.

Nygard je puno puta bio na sudu tijekom godina, a unato─Ź kratkotrajnoj pobjedi u listopadu, nedavno se vratio pred suca zbog nepo┼ítivanje suda i odbijanja da provede sudski nalog koji mu je naredio da ukloni turbinu za vjetar iz svojeg dvori┼íta.

On je na kraju uklonio vjetrenja─Źu, ostavljaju─çi samo betonski temelj, kojeg nije htio ukloniti jer bi to uzrokovalo strukturno o┼íte─çenjo njihove ku─çe. To nije bilo dovoljno dobro za lokalnu samoupravu, koja je ignorirala savjete tri razli─Źita in┼żenjera i koja je zahtijevala da se uklone betonski temelj vjetrenja─Źe, unato─Ź riziku od o┼íte─çenja doma.

Nakon toga, Nygard je uhićen, a prema njegovom sinu, dobio je šest mjeseci zatvora zbog odbijanja da ukloni bazu.

Prema Kahler Nygardu, Jayovom sinu, njegov otac se ─Źak poku┼íao pomiriti s ┼żupanijom i na─çi kompromis na nekoliko razli─Źitih pitanja, ali oni su ignorirali njegove ┼żalbe.

Kahler je rekao da, iako postoje propisi protiv vjetrenja─Źa, ┼żupanija provodi osobnu osvetu protiv njegove obitelji.

Nygard ima pravo raditi ┼íto god ┼żeli sa svojom imovinom, ali na ┼żalost u demokraciji, kao ┼íto ima SAD, imovinska prava pojedinca mogu nadja─Źati hirovi politi─Źara i zahtjevi tre─çih osoba.

Molimo Vas da podijelite ovu pri─Źu sa svojim prijateljima i obitelji u nadi da ─çe ovog dobrog ─Źovjeka, ─Źiji je jedini “zlo─Źin” bio SAMOODR┼ŻIVOST, pustiti uskoro iz zatvora.
 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,