Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DEMONSTRACIJE U ITALIJI: Anti NATO Skup Zapalio Državu! Čelnici Opozicije: “Dosta Je!”

DEMONSTRACIJE U ITALIJI: Anti NATO Skup Zapalio Državu! Čelnici Opozicije: “Dosta Je!”

italija-nato-prosvjedTalijanski zastupnik iz stranke “Pokret pet zvijezda” Alessandro Di Batista je u intervjuu za RT komentirao borbu protiv terorizma koji vodi Zapad, značaju suradnje s Rusijom i efektima antiruskih sankcija europskih zemalja

“Oni kažu da ne znaju točno kako se financiraju teroristi Islamske države.

Da li zaista u 2016 godini, uz svu suvremenu tehnologiju, ne možemo doći do ovih informacija? To je sirovo izrugivanje zdravom razumu”, kaže političar.

Po njegovom mišljenju, to znači da Zapad ne vodi rat u Afganistanu, Iraku ili Libiji, već kod kuće, a taj neprijatelj je terorizam. Jedini način da se pobijedi u ovom ratu je bolja suradnja.

A suradnja s Rusijom daje nama Europljanima mogućnost da se osiguramo kroz rad specijalnih službi i osigurati sigurnost u Europi i diljem svijeta, rekao je Alessandro Di Batista. Govoreći o antiruska sankcijama Zapada, rekao je da je to pravo ludilo.

“One su bile motivirane logikom SAD koja kaže da, kada se obustave ili makar oslabe trgovinski odnosi između EU i Rusije, taj dio koji je pripadao Rusiji će dobiti oni. Ja sam uvjeren da su ove sankcije u većoj mjeri naškodile Italiji, Francuskoj i drugim zemljama EU nego samoj Rusiji”, rekao je on.

Inače se u demonstracijama okupilo oko 20000 ljudi a nekoliko vozila uglavnom policijskih, je u poptunosti uništeno požarima.
 
(vestinet.rs/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,