Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Masoni, MEDIJI » EMISIJA ‘KLOPKA’ o tajnim dru┼ítvima: ‘Masoni su bili i Paveli─ç i Tito i Tu─Ĺman’

EMISIJA ‘KLOPKA’ o tajnim dru┼ítvima: ‘Masoni su bili i Paveli─ç i Tito i Tu─Ĺman’

tajna-drustva-klopkaEmisija ‘Klopka’ bavila se konceptom tajnih dru┼ítava

Koliko su masoni i Illuminati stvarna, a koliko fiktivna prijetnja suverenitetu, gdje je u ─Źitavoj situaciji Vatikan, ┼íto se radi iza zatvorenih vrata ‘Bra─çe hrvatskog zmaja’, Rotaryja ili Lionsa i postoji li okultna pozadina svega – odgovorila je ekipa u studiju

A nju su sa─Źinjavali utor i publicist Marko Franci┼íkovi─ç, dr. Natko Kova─Źevi─ç kao istra┼żiva─Ź tematike i poznati politi─Źki aktivist, renomirani autor, publicist i ─Źlan HAZUD-a Emil ─îi─ç, satiri─Źar i kolumnist portala Nexus-Svjetlost Domagoj Pintari─ç, te prof. dr. sc. Davor Pavuna koji je svoj komentar dao u po─Źetku emisije.

Gosti su se dotaknuli ─Źitavog niza kontroverznih tema. Sve je zapo─Źelo s kratkim presjekom povijesti tajnih dru┼ítava u svijetu i u Hrvatskoj uz Assassine, templare, da bi do┼íli i do Reda zmajskih vitezova Zigmunda Luksembur┼íkog. Po uzoru na njegovo dru┼ítvo nastala su i danas prili─Źno poznata Bra─ça hrvatskog zmaja, me─Ĺu kojima se po navodima gostiju nalaze i Milan Bandi─ç, Ante Gotovina, a ranije i Alojzije Stepinac.

Zatim su na red do┼íli i Masoni iliti Slobodni zidari. Razli─Źiti obredi, prijelazi sa stupnja na stupanj, ceremonije i simbolika ─Źesto su spominjani kroz povijest, a gosti su se dotaknuli i njihovog Velikog Me┼ítra Han┼żekovi─ça.

Illuminate su prozvali jednom od struja u samoj Masoneriji, a sude─çi po gostima rije─Ź je o promociji okultnih rituala i sotonizma.

Spominjani su i Rozenkrojceri, Thelemiti, Sionski priorij, Ku-Klux-Klan, kao i povezanost razli─Źitih tajnih dru┼ítava s crkvenim i religijskim organizacijama me─Ĺu kojima su vatikanske grupacije poput Opus Deia ili Jezuita.

Utjecaj tajnih dru┼ítava na dana┼ínje dru┼ítvo tako je prili─Źno velik i nema spore dru┼ítva koja nije infiltrirana ili hakirana. No, optimizam postoji – po┼íto isti zbog brojnosti nisu previ┼íe jaki ukoliko bi bili prokazani.

Pogledajte emisiju:
 

 
(nexus-svjetlost.com/NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Masoni, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,