Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BRAVO DONALDE! Ratna huškačica i lažljivica Hillary Clinton optužila Trampa je izdajnik SAD-a i pomaže Putinu da podijeli Europu

BRAVO DONALDE! Ratna huškačica i lažljivica Hillary Clinton optužila Trampa je izdajnik SAD-a i pomaže Putinu da podijeli Europu

HillaryTrump-poljubacTRUMP JE PONOVO UPOZORIO DA AMERIKA PREVIŠE NOVCA DAJE ZA NATO I ZATRAŽIO DA SE NA TO STAVI TOČKA

Ne prestaju napadi na Donald Trumpa. Svi u američkim političkim vrhovima kao da su u tajnoj zavjeri da ga onemoguće u dobivanju nominacije Republikanske stranke za predsjednika SAD.

U rat protiv Trumpa se uključila i vodeća među demokratima Hillary Clinton. Za to je iskoristila nastup na Standfordskom sveučilištu.

Prvo je izjavila da se Vladimir Putin nada da će mu poći za rukom da unese raskol u Europu, a da mu Tramp – svim što radi i izjavljuje – “u tome može pomoći”.

Rusiju i Kinu je nazvala “suparnicama Amerike” i dodala da će Moskva i Peking za konfrontaciju sa SAD pokušavati iskoristiti i “naše europske saveznike”.

“Moskva i Peking – dodala je – znaju da je naša globalna saveznička mreža naša stratške prednost kojoj se nemaju što suprotstavljati”.

Ovo je bio samo zalet jer je uslijedilo glavno:

“Ako Trump uspije u svojim namjerama, za Kremlj će to biti – Božić. To će oslabiti sigurnost Amerike i učinit će cijeli svijet opasnijim”.

Clinton se, dakle, nije libila da Trampa optuži da izdaje nacionalne interese SAD.

A kao “lijek” je preporučila: ne glasajte za Trumpa, glasajte za “pravog kandidata”. Drugim riječima: glasajte za mene, Hillary Clinton.

Ne treba sumnjati da će joj Trump odgovoriti. I pokušati vratiti – s kamatom.

On se, inače, danas založio za promjene u statusu i orijentaciji NATO i preusmjeravanju saveza na borbu s terorizmom.

Naglasio je: “NATO mora pretrpjeti promjene koje su neophodne da bi se dodatno usredotočio na borbu protiv terorizma i na neka od pitanja kojima se i sada bavi”.

Ponovio je da SAD snose preveliki dio rashoda NATO i nastavio: “Zašto? Moj odgovor je: došlo je vrijeme za nove pregovore o tom pitanju, ali ne bilo kada već – danas”.
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,