Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » VELIKO UPOZORENJE RODITELJIMA: Simboli pedofila pronaÄ‘eni na djeÄjim igraÄkama!

pedo-simboliPedofilska sotonistiÄka simbolika pronaÄ‘ena je na djeÄjim igraÄkama na Floridi. Da, i oni imaju svoju simboliku, Å¡to znaÄi da su već dobro organizirani i umreženi

Jedna majka po imenu Nicole O’Kelly ugledala je simbole na igraÄki koju je kupila svojoj dvogodiÅ¡njoj kćeri, a s obzirom na to da nije znala o Äemu je rijeÄ krenula je pretraživati internet. RijeÄ je o srcu nekog Äudnog dizajna koji je bio na ružiÄastoj presvlaci kamiona.

Kad je otkrila da je simbol zapravo pedofilski i da služi za meÄ‘usobno prepoznavanje pedofila ostala je u potpunom Å¡oku, pogotovo jer se taj simbol najviÅ¡e koristi kao kod pedofilima s porukom – da je dijete spremno za seks. ‘Apsolutno sam bijesnaâ€, rekla je O’Kelly i dodala da je igraÄka namijenjena malim djevojÄicama i kao takva, ona misli da je napravljena kao mamac za pedofila. ‘Od tvrtke gdje sam kupila igraÄku morala sam dobiti neki odgovor.

Sama igraÄka napravljena je u tvrtki Feld Inc Tampa Bay a glasnogovornik tvrtke rekao je da oni nisu imali pojma da je taj simbol pedofilski kao i da su bili Å¡okirani kada su spoznali o Äemu je rijeÄ. TakoÄ‘er, navedenu igraÄku povukli su s tržiÅ¡ta, te roditeljima nude povrat novca. MeÄ‘utim, majka dvogodiÅ¡nje djevojÄice sumnja u tu priÄu, jer onaj tko je dizajnirao morao je znati Å¡to stavlja na igraÄku.

Naime, pedofili, kao i oni koji iskoriÅ¡tavaju djecu za djeÄju pornografiju te trguju djecom u seksualne svrhe, Äesto koriste razne simbole i logotipe kako bi se meÄ‘usobno identificirali.

simbol-pedo“Kako bi naznaÄili svoju sklonost odreÄ‘enom rodu Älanovi pedofilskih organizacija potiÄu koriÅ¡tenje opisnih rijeÄi kao Å¡to su “boylove†(ljubitelj djeÄaka), “girllove†(ljubitelj djevojÄica), “childlove†(ljubitelj djece). Ovi simboli mogu biti urezani u prsten, oblikovani u privjesak ili utisnuti u kovanice, navodi se u letku koji prenosimo u cijelostiâ€.

Logo za BoyLover (BLogo) odnosno ljubitelje djeÄaka, mali je plavi spiralno oblikovani trokut kojeg okružuje veći trokut, pritom mali trokut predstavlja djeÄaka, a veći trokut odraslog muÅ¡karca. Varijacija BLover loga je logo za LittleBoyLover (LBLogo), odnosno ljubitelje mlaÄ‘ih djeÄaka, koji takoÄ‘er izgleda kao mali plavi spiralno oblikovani trokut, ali njegovi su kutevi zaobljeni Å¡to predstavlja nevjeÅ¡to pisanje manje djece.

GirlLover logo (GLogo) za ljubitelje djevojÄica predstavlja malo srce kojeg okružuje veće srce koji simbolizira odnos odrasle osobe, muÅ¡karca ili žene, s djevojÄicom.

Logo za Child Lover (CLogo), ljubitelje djece, nalikuje leptiru predstavljajući zlostavljaÄe djece koji nemaju naglaÅ¡enu sklonost odreÄ‘enom rodu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotaÄić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,