Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Ć OKANTNO: Amerika priznala da su 14 pilota koji su bili zaduĆŸeni za 150 nuklearnih projektila – OVISNICI o kokainu i ecstasyu

Ć OKANTNO: Amerika priznala da su 14 pilota koji su bili zaduĆŸeni za 150 nuklearnih projektila – OVISNICI o kokainu i ecstasyu

ovisnici-nuklearno-oruzjeSa zadatkom čuvanja 150 nuklearnih projektila u zračnoj bazi “FE Warren Air Force” u Wyomingu, četrnaest piloti su pod istragom zbog navodnog koriĆĄtenja kokaina

ProĆĄle godine, tri sluĆŸbenika zaduĆŸena za lansiranje nuklearnih glava, poznati kao “missileersi”, izjasnili su se krivim za koriĆĄtenje ekstazija nakon istrage zbog posjedovanja ilegalnih droga koja je otkrila otprilike 100 sluĆŸbenika koji su uključeni u skandal sa drogom.

Prema generalu Robin Randu, zapovjedniku ratnog zrakoplovstva “Global Strike Command”, 14 osumnjičenika su piloti, piloti prve klase, ili stariji piloti (E-2 na E-4) , članovi 90.-te grupe sigurnosnih snaga grupe u zračnoj bazi “FE Warren Air Force”, prenosi Free thought project.

Odgovorni za zaĆĄtitu 150 nuklearnih projektila i njihovo lansiranje, 14 pilota su suspendirana sa svojih sigurnosnih duĆŸnosti, a istraga se nastavlja. Iako je general Rand odbio navesti koje droge su piloti uzimali, Associated Press je izvijestio da su bili na kokainu.

“Sve je doĆĄlo na vidjelo, jer je jedan zrakoplovac koji je imao sumnju da ostali zaposlenici uzimaju drogu i izvijestio je svoj lanac zapovijedanja”, rekao je Rand.

“OptuĆŸbe za dorge koji uključuju ova 14 pilota su vjerodostojne.”


Uz zračna baza “FE Warren Air Force” je jedna od tri Air Force baze koje su odgovorne za odrĆŸavanje 450 aktivnih interkontinentalnih balističkih raketa. ProĆĄle godine, tri “missileers” (piloti zaduĆŸenih za nuklearne glave) su proglaĆĄena krivim za ilegalno koriĆĄtenje, posjedovanje ili distribuciju ecstasyja.

Dok se istraĆŸuju piloti i njihovi mobilni telefoni, Air Force je naiĆĄla na skandal vezan uz drogu koji uključuje i joĆĄ oko 100 policajaca.

U oĆŸujku 2014., Air Force je dao otkaz devetorici časnika i prihvatio ostavku zapovjednika u zračnoj bazi kada je istraga posjedovanja ilegalnih droga izloĆŸena u javnosti.

Sa oko 100 policajaca uključenih u skandal oko droge, boj. gen. Jack Weinstein nečasno je otpustio joơ devet visokih časnika i prihvatio ostavku pukovnika Roberta Stanleya, zapovjednik zračne baze. Najmanje 79 policajaca je suspendirano, uključujući 15 koji su dobili prisilni otkaz.

Nakon naručivanja pregleda cijelog nuklearnog arsenala u 2014. godini, ministar obrane Chuck Hagel je izjavio: “Kadrovski “kvarovi” unutar ove jedinice prijete ugroziti povjerenje američkiog naroda koje je stavljeno na nas kako bi naĆĄe nuklearno oruĆŸje bilo sigurno i stabilno.”

UgroĆŸeno povijeơću ponaĆĄanja i loĆĄeg vodstva, američka vlada je doduĆĄe postavila nemoralane ovisnike o kokainu i ecstasyju zaduĆŸene za čuvanje i rukovanje nuklearnim raketama Amerike.

Iako je predsjednik Obama u početku vodio kampanju za razoruĆŸanje, on je nastavio financiranje i obnovu nuklearnih postrojenja, a poslove odrĆŸavanja i lansiranja je dao ovisnicima o drogi.
 
(NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,