Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Znanstvenici sa Kube, na temelju Teslinog otkrića, napravili čudesan lijek za kožne bolesti!

Znanstvenici sa Kube, na temelju Teslinog otkrića, napravili čudesan lijek za kožne bolesti!

sunceokret-teskaJedan od najpoznatijih svjetskih pronalazača i znanstvenika Nikola Tesla, autor više od sedam stotina patenata u području fizike, elektrotehnike i radiotehnike, patentirao je između ostalog i lijek za liječenje kožnih bolesti, a ovo njegovo otkriće danas proizvode Kubanci

Radi se o ozoniranom suncokretovom ulju, koje eliminira rane na koži izazvane gljivičnim oboljenjima, čak i dijabetesnim stopalom.

Tesla, koji je, naime, uporno preporučivao ozon za liječenje, prvi je osmislio aparat za ozoniranje, odnosno za proizvodnju ovog plina, i taj generator, između ostalog i zaštitio.

Takav ozon je ubacio u vodu, ali je na isti način napravio i ozonirano suncokretovo ulje. Oba proizvoda djelio je prijateljima, a pogotovo ulje kako bi se izborili sa kožnim bolestima, trbušnim parazitskim bolestima, povredama, ranama.

Otkriće Nikole Tesle, koje on nije patentirao, iskoristili su stručnjaci iz Havane. Napravili su dva preparata, oba su na bazi ozoniranog ulja iz sjemenki suncokreta, s tim da se jedan koristi za liječenje bolesti kože, a drugi za parazitna oboljenja crijeva.

Ozonirana voda, koju je Tesla pravio, koristila se da ubije mikrobe i bakterije. Ulje koje prave Kubanci, na osnovu njegovog otkrića, ima dvije primjene.

Jedno je ulje koje se nanosi na kožu i rješava sve probleme na njoj izazvane gljivicama. Zatvara rane koje one izazivaju, pa čak i one koje nastaju uslijed dijabetesnog stopala.

Drugo ulje, koje je takođe sa ozonom, može se piti:

Njega, uglavnom, koriste osobe koje imaju parazitska oboljenja, jer ubija sve parazite u organizmu. Postoje velike šanse, da ovi proizvodi kod nas na Balkan stignu već slijedeće godine.

S obzirom na to da Kubanci nemaju suncokretovo jestivo ulje, oni ga uvoze iz Španjolske.
 
(prirodnilijekovi.info/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,