Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » MEDIJSKA BLOKADA: 3. Svjetski rat će uskoro početi?! 120 zemalja gomila vojsku i provodi hitne vojne vježbe! (VIDEO)

MEDIJSKA BLOKADA: 3. Svjetski rat će uskoro početi?! 120 zemalja gomila vojsku i provodi hitne vojne vježbe! (VIDEO)

nato-vojna-vjezbaU ovom video, našli smo sakupili vijesti sa svih strana iz neovisnih medija koje govore o vojnim vježbama i pokretima diljem svijeta, a uključuju 120 zemalja! Nakon ovog videa nećete ostati ravnodušni

Većina tih zemalja je pokrenula vojne vježbe u veljači ove godine, a malo tko zna nešto o tome, jer mediji šute i drže nas u mraku.

Još više vojnih vježbi koje uključuju još više vojnika su najavljene za ožujak.

Bliski istok je bomba koja čeka samo da eksplodira.

Saudijska Arabija će trebati koaliciju od stotine tisuća vojnika koje će upotrijebiti u vojnoj akciji pod nazivom “Grom sa sjevera”, i to će uključivati 20 zemalja na Bliskom istoku.

Turska je već napala dio Sirije i drži ga pod svojim područjem. Da podsjetimo, Turska je jedna od najjačih NATO zemalja po oružju.

Da podsjetimo da je NATO u studenom prošle godine proveo vojne vježbe koje su najveće u povijesti svojeg postojanja.

Nakon ruske intervencije u Siriji, Izrael je nedavno počeo vojne vježbe u blizini svoje sjeverne granice.

Indija i Nepal su provele velike vojne vježbe kao odgovor na kinesku agresiju u regiji, dok Kina provodi megalomanske vježbe vojske u Južnom kineskom moru.

SAD i Južna Koreja u veljači provele jednu od najvećih vojnih vježbi ikada, da bi pokazale moć uništanje prema Sjevernoj Koreji.

Sve vijesti iz SAD i većina europskih vijesti i medija ne izvještavaju o ovome!

Bliski istok je tempirana bomba postavljena za detonaciju.

Zapamtite, ISIS je CIA-in “false flag” koji bi trebao započeti 3. Svjetski rat, a financiran je od strane Barack Obame. Adolf Hitler je također bio nominiran za Nobelovu nagradu 1939. godine, kratko prije 2. Svjetskog rata. Povijest se ponavlja, samo nitko ne čita.

Ostatak pogledajte u videu koji je potkrijepljen člancima sa interneta i iz novina, one vijesti koje VI ne čitate ili su vam promakle:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(conspiracyclub.co/youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,