Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, UPOZORENJE HRANA ! » Jeste li znali vaša energetska pića sadrže BIKOVO SJEME I URIN !?

Jeste li znali vaša energetska pića sadrže BIKOVO SJEME I URIN !?

REDBULL-ENERGETSKO-PICEEnergetska pića sadrže sastojke izvađene iz bikovog urina i sperme

Istraživanje koje je napravila kompanija “Longhorn Cattle” koja je testirala neke od najboljih brandova energetskih napitaka kao što su Red Bull, Monster itd.

Ono što su otkrili bi vam moglo svezati želudac u čvor. Otkrili su da energetska pića zaista, u stvari, sadrže spermu bika, piše Conspiracyclub.

Taj sastojak je došao na udar potrošača. Taurin je dobio ime po latinskoj riječi “Taurus”, što znači bik.

Taurin je prvi put izoliran iz volovske žuči 1827. godine od strane australskog znanstvenika Friedrich Tiedemann Leopold Gmelona. Često se naziva aminokiselinom, čak i u znanstvenoj literaturi, ali nema karboksilnu skupinu

On nije strogo aminokiselina. Taurin je prisutan u goveđoj jetri, spermi i urinu. Jedno je sigurno, taurin se koristi u energetskim pićima, kao što je Red Bull, preuzet iz tih izvora.

Taurin koji je jedan od osnovnih sastojaka energetskih pića je nusprodukt bikovih testisa, i smatra se da nije po principima vegetarijanstva.

Taurin, tvar se javlja u prirodi je prisutna još i u bikovoj žuči, pa čak i u mlijeku.

Video prikazuje kako se ovaj sastojak dobiva od bikova.

Film je sniman od strane zaposlenika tvrtke koja opskrbljuje tim sastojkom razne tvrtke koje proizvode energetske napitke.

Video je tada procurio, ostavljajući nam ovu tajnu otkrivenom. Zaposlenik je kasnije dobio otkaz zbog kršenja etičkih pravila tvrtke.

Slijedeći put kada otvorite limenku energetskog pića sjetite se što pijete. Uzdravlje!
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , ,