Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, TEORIJE ZAVJERE » UDARNA VIJEST: Sudac ameri─Źkog Vrhovnog suda Antonin Scalia prisustvovao je okupljanju elitnog tajnog dru┼ítva za vrijeme svoje smrti

UDARNA VIJEST: Sudac ameri─Źkog Vrhovnog suda Antonin Scalia prisustvovao je okupljanju elitnog tajnog dru┼ítva za vrijeme svoje smrti

scalia-tajno-drustvoEzoteri─Źna umjetni─Źka djela, mra─Źan ambijent je okru┼żivao Scaliu tijekom njegovih posljednjih zemaljskih sati. Da, Scalia je bio povazan sa Bohemijskom ┼íumom i Illuminatima

Preminuli Vrhovni sudac Antonin Scalia umro je tijekom sastanka austrijskog tajnog dru┼ítva ─Źiji je osniva─Ź tajno dru┼ítvo “Bohemijska ┼íuma” (Bohemian Grove) koja nova─Źi ljude za realne Iluminate, pi┼íe Conspiracyclub.

Mjesto na kojem se nalazi tajno dru┼ítvo je ispunjeno ezoteri─Źnim umjetni─Źkim djelima.

Tijekom posjeta ran─Źu Cibolo CreekU u mjestu Presidio Co., Texas, Scalia je umro me─Ĺu ─Źlanovima ameri─Źkog me─Ĺunarodnog reda sv. Hubertus, koji je ponovo pokrenut 1966. godine od strane suradnika Bohemijske ┼íume koja je i sama bio unutar Reda Bavarskih Illuminata osnovanih 1776. godine kako bi se suprotstavilo ameri─Źkoj revoluciji i nastajanju populisti─Źkih pokreta u Europi.

“Dokumenti Bavarskih Iluminata su presretani od strane policije mnogo puta – to je razlog za┼íto Encyclopedia Britannica sve to spominje – i oni su otkrili da su Iluminati planirali preuzeti renesansu i veliku, rastu─çi pokret za slobodu koji je tada rasao u Europi, te je pre┼íao Atlantik i postao Sjedinjene Dr┼żave”, naglasio je Alex Jones, koji je bio prvi koji se uspje┼íno infiltrirao i snimio sastanak u Bohemijskoj ┼íumi.

“Oni su osnovali bavarske Iluminate koji su kasnije stvorili jakobince francuske revolucije i nisu stvarili revoluciju radi svrgavanja korumpirane monarhije i crkve, ve─ç da zapravo uklone i postave se kao apsolutni vladari.”

George Washington, u svojim ─Źuvenim anti-iluminatske tekstovima prije nego ┼íto je umro, govorio o tome kako su poku┼íavali preuzeti renesansu i liberalni pokret u Europi i SAD-u i kako je opasno ┼íto je Francuska revolucija nastala od strane tih ljudi.

“Jednom su imali potpunu kontrolu, oni su socijalno projektirali javnost da prihvate diktatora na prijestolje Francuske, i to su u─Źinili: Napoleon Bonaparte“, dodao je on.
&nbsp

Another creepy object here at the ranch. Has a Bohemian grove feel to it don’t ya think


Fotografiju objavljuje Rambo (@ssgbiggs)

 
I pomo─çu Bonapartea, Iluminati su iskori┼ítavali Francusku da napadnu druge zemlje – i to je Iluminatski model kojeg i danas kopiraju obavje┼ítajnih agencija i financirane skupine poput one od strane George Sorosa koje svrgavaju vlade zemalja isto─Źne Europe i Latinske Amerike.

“Oni dolaze u, preuzeti korjene revolucija poput Arapskog prolje─ça, postaviti svoje ljude, a zatim eksploatirati zemlju kojom oni dominiraju, i nakon toga preuzeti sljede─çu zemlju”, Jones je nastavio.

Smrt Scalie nije slu─Źajna

Pa … obdukcija je bila zabranjena od strane dr┼żavnih tijela, progla┼íen je mrtvim preko telefonskog poziva, jastuk preko glave, i jo┼í mmnoge druge teorije i pri─Źe okru┼żuju njegovu smrt, i sada jo┼í i ovo.

┼áto se doga─Ĺa u svijetu globalnih elitnih krvnih loza? Gotovo kao da imaju vlastiti gra─Ĺanski rat izme─Ĺu sebe, a mi to gledamo kroz isje─Źke koji se pojavljuju u vijestima ovako.

Mediji i ljudi su i vi┼íe nego svjesni smrti suca Scalie. U medijima mo┼żemo na─çi tako─Ĺer ove sa┼żetke:

ZAVJERE KOVITLAJU O SMRTI SUCA ANTONIN SCALIE ─ćE SADA EKSPLODIRATI SA BOMBASTI─îNOM OBJAVOM WASHINGTON POST-A DA JE POKOJNI SUDA NAZO─îIO SKUPU VRLO ELITNOG TAJNOG DRU┼áTVA NA RAN─îU CIBOLO CREEK U PRESIDIO COUNTY, TEXAS KADA JE NAVODNO UMRO U SNU. ME─ÉUNARODNI RED SV. HUBERTUS, RED ELITNIH LOVACA IZVORNO OSNOVAN 1695. (PUNO PRIJE ILUMINATA) OD STRANE GROFA FRANZ ANTON VON SPORCKA U BIV┼áOJ KRALJEVINI ─îE┼áKOJ, KOJA JE TADA BILA DIO HABSBUR┼áKE MONARHIJE, A DANAS PRIPADA ─îE┼áKOJ.

PRI─îA NIJE MOGLA BITI JEZIVIJA. “POGLAVLJE” ST. HIBERIUS U AMERICI JE POKRENUTO ZLOGLASNIM BOHEMIJSKIM KLUBOM 1966. GODINE. BOHEMIJSKI CLUB JE ELITNO MU┼áKO OKUPLJANJE NAJMO─ćNIJIH NACIJA KOJE SE SASTAJE U UDALJENOM ┼áUMOVITOM PODRU─îJU IZVAN SAN FRANCISCA GDJE SE ─îLANOVI VESELJE U DRU┼ŻENJU, OBO┼ŻAVAJU VELIKU, ISKLESANU DRVENU SOVU, KOJU JE NIXON IZBACIO IZ JEDNOG OD NJEGOVIH OVALNIH UREDA KAO “NAJPROKLETIJU STVAR KOJU BISTE IKADA MOGLI ZAMISLITI.”

&nbsp
(preveo:NSP)

Filed under: Illuminati, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , ,