Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » EUROPA KAO ROBOVLASNI─îKA PLANTA┼ŻA: Novi zakon od radnika pravi robove!

EUROPA KAO ROBOVLASNI─îKA PLANTA┼ŻA: Novi zakon od radnika pravi robove!

tvornice-radnicima1Mi smo, dragi moji, u Europi, jel`da? Da se i mi vi┼íe pridru┼żimo tim europskim vrijednostima ve─ç jednom?

Za vas, da ne budete neobavije┼íteni – evo i najnovijih europskih vrijednosti i to iz vrlo demokratske zemlje – Francuske, kolijevke prava naroda ┼żeljnog demokracije.

U francuskoj skup┼ítini demokratski se razmatra prijedlog zakona francuske ministrice za rad, koji dozvoljava kapitalistima da “.. svako poduze─çe mo┼że unutarnjim propisom obvezati zaposlene na rad u trajanju od 12 sati dnevno … a najvi┼íe do 48 sati tjedno …”

Ako ne vjerujete da postoje i takve tekovine demokracije, mo┼żete i sami u to biti sigurni – na francuskom sajtu FRANS.INFO.

A jo┼í se, na sve to, ovim zakonskim prijedlogom predla┼że da poslodavci “… dobiju i mogu─çnost da od svojih radnika zahtijevaju i raditi produ┼żeno, a to i bez dodatnog pla─çanja.”

Prava demokracija, brate, slobodno i vi zahtijevajte takva demokratska prava …

A ima i jo┼í: ako zastupnici dozvole sebi i ne izglasaju ovaj zakon, demokratski europski predsjednik Francuske, gospon Hollande, ima za “slodobni” euro narod poseban poklon – vo─Ĺa dr┼żave posjeduje stvarno i sasvim zakonsko ovla┼ítenje, da zakon usvoji ─Źak i u slu─Źaju ako bi zastupnici glasali nepravilno.

Euro predsjednik se sigurno ne─çe dvoumiti da svoje pravo ne iskoristi.

U dvije rije─Źi – prave europske vrijednosti …

Da podjsetimo, Francuska se nalazi u re┼żimu “izvanrednog stanje” policijske dr┼żave, jo┼í od teroristi─Źkog napada u Parizu.
 
(Kont/Vaseljenska TV/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,