Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » EUROPA KAO ROBOVLASNIČKA PLANTAŽA: Novi zakon od radnika pravi robove!

EUROPA KAO ROBOVLASNIČKA PLANTAŽA: Novi zakon od radnika pravi robove!

tvornice-radnicima1Mi smo, dragi moji, u Europi, jel`da? Da se i mi više pridružimo tim europskim vrijednostima već jednom?

Za vas, da ne budete neobaviješteni – evo i najnovijih europskih vrijednosti i to iz vrlo demokratske zemlje – Francuske, kolijevke prava naroda željnog demokracije.

U francuskoj skupštini demokratski se razmatra prijedlog zakona francuske ministrice za rad, koji dozvoljava kapitalistima da “.. svako poduzeće može unutarnjim propisom obvezati zaposlene na rad u trajanju od 12 sati dnevno … a najviše do 48 sati tjedno …”

Ako ne vjerujete da postoje i takve tekovine demokracije, možete i sami u to biti sigurni – na francuskom sajtu FRANS.INFO.

A još se, na sve to, ovim zakonskim prijedlogom predlaže da poslodavci “… dobiju i mogućnost da od svojih radnika zahtijevaju i raditi produženo, a to i bez dodatnog plaćanja.”

Prava demokracija, brate, slobodno i vi zahtijevajte takva demokratska prava …

A ima i još: ako zastupnici dozvole sebi i ne izglasaju ovaj zakon, demokratski europski predsjednik Francuske, gospon Hollande, ima za “slodobni” euro narod poseban poklon – vođa države posjeduje stvarno i sasvim zakonsko ovlaštenje, da zakon usvoji čak i u slučaju ako bi zastupnici glasali nepravilno.

Euro predsjednik se sigurno neće dvoumiti da svoje pravo ne iskoristi.

U dvije riječi – prave europske vrijednosti …

Da podjsetimo, Francuska se nalazi u režimu “izvanrednog stanje” policijske države, još od terorističkog napada u Parizu.
 
(Kont/Vaseljenska TV/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,