Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » EKSKLUZIVNA VIJEST: Saudijska Arabija priznala da ima nuklearnu bombu. Testirat će je za nekoliko tjedana! (VIDEO)

EKSKLUZIVNA VIJEST: Saudijska Arabija priznala da ima nuklearnu bombu. Testirat će je za nekoliko tjedana! (VIDEO)

SA-bombaU šokantnom razvoju događaja na Bliskom Istoku, Saudijska Arabija je sada javno priznala da posjeduje nuklearne bombe! Amerika i CNN šute o ovome

Bombe će štititi kopnenu invaziju Turske i Saudijska Arabije u Siriji… koje stavljaju Ruse u nezavidan položaju da iskoriste nuklearno oružje kako se branili u Siriji, piše conspiracyclub.co.

Govoreći u televizijskom intervjuu politički analitičar Saudijske Arabije Dahham Al-’Anzi je raspravljao zašto mnogi u arapskom svijetu osjećaju potrebu da se sirijski predsjednik Bashar al-Assad treba ukloniti s vlasti, te da kopnena invazija nije samo potrebna, već će se i provesti!

U kontekstu invazije koja je trenutno na čekanju, Dahham Al-’Anzi je naveo da će biti upotrijebljene i rakete, avioni i drugo oružje Kraljevstva, a zatim je otkrio:

“Mi imamo nuklearnu bombu” i zatim pitao TV novinara: “Zašto mislite radi čega imamo svo to oružje?”

On je tada odgovorio na svoje pitanje: “Kako bi zaštitili Arape i muslimane”.

Nije bio zadovoljan reakcijom otkrića ove zapanjujuće informacije, pa je Dahham Al-’Anzi otišao korak dalje i izjavio: “Možemo ga testirati u roku od nekoliko tjedana (atomsko oružje).”

Zapanjeni TV novinar je rekao: “To je ekskluzivna vijest, ovo nismo čuli prije”, na što Dahham Al-’Anzi odgovorio: “Ovo nije ekskluzivna vijest, o tome se zna već neko vrijeme.”

Kršenje Ugovora o ne širenju nuklearnog oružja

Zemlje arapskog poluotoka u koje je uključena Saudijsku Arabiju i Bahrein koji je ratificirao ili pristupio Ugovoru 1988., uz Katar i Kuvajt 1989. godine, UAE 1995, i Oman u 1997 godini.

Činjenica da Saudijska Arabija sada priznaje da posjeduje nuklearne bombe usprkos tome što je potpisan ugovor znači nešto vrlo jednostavno: Na “riječ” Saudijske Arabije se ne može računati.

Čak i kad je njihov “kralj” potpiše ugovor, riječ njihova kralja se sada pokazala ne vrijedi ništa. Recimo to uličnim rječnikom, Saudijci su “prevrtljivi”.

Postavlja se pitanja, tko im je dao nuklearni arsenal?
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , ,