Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » DOMAĆI ZADATAK: RECITE SVOJIM RODITELJIMA DA STE STE PREŠLI NA ISLAM

DOMAĆI ZADATAK: RECITE SVOJIM RODITELJIMA DA STE STE PREŠLI NA ISLAM

islamizacija-skolaIslamizacija zapadnog obrazovnog sustava se nastavlja širiti, dok kršćanstvo polako nestaje iz škola

Nedavna domaća zadaća koja je dana školskoj djeci na otoku Guernsey u kanalu La Manche (Velika Britanija) zahtjeva od 13-godišnjaka da napišu pismo svojim roditeljima u kojim objašnjavaju zašto su prešli na islam, piše Infowars.

Zadaću, koju je izradila vjeroučiteljica Miss Amber Stables u Les Beaucamp srednjoj školi, pita djecu da naprave: “Dopuni i završi pismo koje je započeto ili počnite u razradu grupno planirati kako objasniti svojoj obitelji da ste se obratili na islam.”

Uključite također: Kako se osjećate, kako se vaš život promijenio kada ste postali musliman, koliko volite svoju obitelj i nada da oni mogu prihvatiti vaš izbor”, navodi se u domaćoj zadaći.

Fokusirajte se: Kako bi se se osjećali da morate reći svojim roditeljima za to? Kako bi oni mogli reagirati?”

Možda će svjesnost biti uzrokovan zadatkom, kroz uvjet je upisan u tekstu u kojem se navodi: “Imajte na umu da je ovo dio kreativnog pisanja i potpuna fikcija TI SE ZAPRAVO NEĆEŠ OBRATITI NA ISLAM. To je čisto testiranje vašeg znanja o tome što smo naučili ove godine, i koliko dobro objektivno možete raspravljati!!!!”

Iako priča kruži na internet forumima, ona još nije dobila nikakvu nacionalnu medijsku pozornost. U 2014. godini, sustav obrazovanja u Velikoj Britaniji bio je pogođen skandalom kada je otkriveno da su utjecajni muslimani planirali pokrenuti islamističku urotu o preuzimanju škola u Birminghamu (misli se na nastavne programe učenja).

“Čak i ako je to samo vježba za testiranje učenikovog znanja, to nije nešto što bi bilo prihvatljivo da se mnoge roditelje te djece, i za one koji imaju svoja religiozna uvjerenja, i za svjetovne roditelje koji mogu imati problema s korozivnim utjecajem tog Islam na ne-muslimansko društvo”, primjećuje Fahrenheit 211 blog.

“Učiteljice poput vjeroučiteljice Miss Stables pritom propagiraju pogled na islama koji je potpuno daleko od stvarnosti. Zamislite kako se mora osjećati roditelj kćeri kada bi saznao da se od njegovog djeteta traži da pozitivno piše o ulasku u religiju gdje žene nisu samo građani drugog reda, već se smatraju vlasništvom muškaraca.”

Kao što smo ranije naglasili, čini se da je novi trend u cijelom europskom obrazovnom sustavu koji ne samo da uči djecu o islamu u religijskim proučavanjima, već ih i moli da prihvate i slave sustav vjerovanja koja je po mnogima regresivni, netolerantan i nespojiva sa svjetovnim liberalnim društvom.

Prošli mjesec smo izvijestili o školi u Austriji, čiji je učitelj dao 10-godišnjacima domaći zadatak da nauče riječi u kršćanske pjesme u kojoj je riječ ‘Bog’ zamjenio riječju ‘Allah’. Incident se poklopio sa objavljivanja izvješća profesora na Sveučilištu u Beču koji upozorava na brzu islamizaciju u školama u Austriji.
 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,