Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » GRAĐANIN DANSKE JE OSUĐEN I KAŽNJEN JER JE NA FACEBOOKU OBJAVIO USPOREDBU ISLAMA SA NACIZMOM

GRAĐANIN DANSKE JE OSUĐEN I KAŽNJEN JER JE NA FACEBOOKU OBJAVIO USPOREDBU ISLAMA SA NACIZMOM

facebook-kaznaVan svake logike. Poruka se smatra “rasističkom”, unatoč činjenici da islam nije rasa

Danac je osuđen i kažnjen za uspoređivanje religije islama s nacizmom u najnovijem primjer kako se Europa obrušavaju na slobodu govora kako milijuni muslimanskih migranata poplavljuju europski kontinent.

Flemming Nielsen napisao je u svojem Facebook postu, u kojem izjavljuje: “Ideologija islama je jednako mračna, odvratna, supresivna i dehumanizirajuća kao i nacizam.”, prenosi Infowars.

“Masovna imigracija koju sada gledamo je najgora i najveća razarajuća stvar koja se dogodilo u danskom društvu u novijoj povijesti.”, kaže Nielsen.

Tužitelji su uspješno tvrdio da je Nielsenova retorika bila “rasistička” (bez obzira na činjenicu da islam nije rasa), a on je nakon toga bio kažnjen sa 1.600 kruna kazne.

Nielsen komentari Utvrđeno je da su “uvredljiv i ponižavajući” prema sljedbenicima islama, a on je bio optužen u kaznenom zakonu zemlje za rasističke uvrede.

Nielsen je tvrdio da je on samo mislio na islamiste, a ne na sve muslimane, no tužitelj Bente Schnack je ustvrdio da “nema razlike”.

“Ja to vidim kao princip. Oni ne smiju potisnuti slobodu govora ljudi”, Nielsen izjavio je za dansku televiziju.

Nielsen se ne može žaliti na kaznu, jer ona nije viša od 3000 kruna.

Danska je prihvatila 20.000 uglavnom muslimanskih “izbjeglica” prošle godine. Natrag u listopadu, ministri su predstavili plan za obavezno seksualno educiranje imigranata nakon bujice silovanja počinjenih od strane imigranata.

“34 posto osuđenih silovatelja u Danskoj između 2003. i 2014. godine su bili ili imigranti ili potječu od njih”, prenosi Daily Mail.

Kao što smo ranije istaknuli, Facebook se udružio s njemačkom vladom i bivši član tajne službe Stasi će pronaći i kazniti Nijemce koji pišu anti-migranatske postove na društvenim medijima.

Nedavno je nizozemski muškarac dobio kućnu posjetu od policije nakon što je kritizirao izbjegličku politiku otvorenih granica svoje zemlje kao “loš plan” na Twitteru.
 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,