Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Amerika napala Rusiju atomskom bombom !!! Evo kako zombi građani SAD-a reagiraju na ovo pitanje (VIDEO)

Amerika napala Rusiju atomskom bombom !!! Evo kako zombi građani SAD-a reagiraju na ovo pitanje (VIDEO)

nuklearna-eksplozaija“Obama čini bolje odluke nego ja, tako da je ipak izbor na njemu.”, kaže građanin

Aktivist i šaljivac Mark Dice dobio je neke zapanjujuće reakcije kada je snimao na ulicama San Diega i informirao ljude da je predsjednik Obama napao Rusiju nuklearnom bombom.

Mark je prevario ljude u uvjerenju da je preventivni nuklearni napad proveden kao način “slanja poruke Putinu da se zaustavi i više ne uzrokuje probleme s međunarodnom zajednicom”, piše Infowars.

“Ja nisam u politici, ali po mom mišljenju mislim da on čini bolje odluke nego ja, tako da je to doista njegov izbor.”, rekao je jedan ispitanik mrtvog mozga, zapravo vjerujući da je Obama “ispario” tisuće nedužnih Rusa u Moskvi, te da je to bila dobra ideja.

Nije samo da Obama donosi odluke, vež i svi tamo s njim, pa ako je mislio da je to dobra ideja, morao je imati razlog”, rekao je čovjek na cesti u odgovoru potpuno lišenom svake logike.

“Osjećam se kao da su u stanju učiniti sve što žele”, rekao je slučajni prolaznik u zaista zastrašujućem odgovoru, govoreći: “On je tehnički predsjednik.”

Drugi je pak priznao da mu zapravo nije stalo do nuklearnog rata, te je konačno odgovorio: “Mislim da je nuklearni rat općenito nešto loše”, što je izazvalo Marka Dicea da ga prozove “zombijem”.

“Ne znam dovoljno o toj temi da bi dao svoje mišljenje”, još jedan ispitanik je priznao, prije nego što je sugerirao: “Siguran sam da je teško vagati mišljenje o nečemu bez da se o njemu zna nešto.”

Da, napasti nuklearnom bombom drugu svjetsku velesilu je danas svakako težak predmet za razgovor o kojem ipak treba nešto znati, da se ne donese krivo mišljenje.

“Mi smo sami uključeni u nekoliko sukoba, a ponekad i krajnji rezultat nije nešto što bih poželjela …”, dodala je žena na kraju.

“Da, to je to, nuklearni rat!”, nadodao je Mark Dice završavajući svoju anketu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,