Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TAJNA ŠIFRA 291: ŠVEDSKA POLICIJA PRIKRIVA TISUĆE KAZNENIH DJELA KOJA UKLJUČUJU “IZBJEGLICE”

TAJNA ŠIFRA 291: ŠVEDSKA POLICIJA PRIKRIVA TISUĆE KAZNENIH DJELA KOJA UKLJUČUJU “IZBJEGLICE”

SVEDSKA-POLICIJAŠvedska je napravila korak dalje. Silovanja, napadi, terorističke prijetnje se drže u tajnosti

Švedski policija zataškava tisuće kaznenih djela koja uključuju migranata u proteklih četiri mjeseca, svi koji su bili klasificirani pod tajnim “kodom 291″ za “izbjeglice”.

Prema izvješću u Švedskim novinama Svenska Dagbladet, oko 5000 incidenata su čuvana tajna, uključujući i 559 slučajeva nasilja, 194 napada, dve terorističke prijetnje i četiri silovanja.

U članku se objašnjava da su incidenti skriveni zbog direktive iz Nacionalnog operativnog odjela da se sve informacije koje se odnose na ponašanje “izbjeglica” moraju cenzurirati.

Službeni izvori su okrivili nasilje “traumatiziranih ljudi” koji se drže u “pretrpanim mjestima” (imigrantski kampovi), a zapovjednik NOA-e Thomas Wallberg je nadodao da je “tužno” što ovakve informacije nisu dostupne javnosti.

“Wallberg je također rekao za novine da postoji puno više incidenata nego što švedske novine pišu”, izvještava Speisa.

Policiji je također naređeno da ne otkrivaju koliko resursa su iskoristili baveći se izbjeglicama koji ulaze Švedsku, a jedan službenik Dagens Nyheter je otkrio da postoji tajna šifra za imigrante i da je to “apsolutno smiješno”.

Prošli mjesec, Svenska Dagbladet je također izvijestio o direktivi da policija ne smije davati opise izbjegličkih kriminalaca koji su uključeni u svaki zločin “od manjih prometnih nesreća do teških zločina kao što su pljačke, zlostavljanja i ubojstva”, da se policija ne bi ponašala “rasistički”.

Međutim, optužbe da švedska policija zataškava zločine povezane s migrantima sežu dalje, s detaljima zlostavljanja žena od strane muslimanskih imigranata na glazbenom koncertu u Stockholmu prošlog ljeta koji se drži u tajnosti kako bi se “izbjegla anti-imigrantska reakcija” građana.

Vlasti su bili uhvaćene u skrivanju zločina u javnosti počinjenih od strane migranata u nekoliko drugih europskih zemalja, uključujući Njemačku, gdje su detalji novogodišnjih seksualnih napada stotine žena u Kölnu prvobitno pokušali bili skriveni.
 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,