Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Migranti poku┼íali ve─ç oprobani ‘Taharrush’, a onda su se pojavili Rusi … (UZNEMIRUJU─ćI VIDEO)

Migranti poku┼íali ve─ç oprobani ‘Taharrush’, a onda su se pojavili Rusi … (UZNEMIRUJU─ćI VIDEO)

rusi-rusija-puskaMigranti sa Bliskog istoka koji su iza┼íli u jedan popularan klub blizu Norve┼íke granice, u Murmansk regiji, po─Źeli su uznemiravati mlade Ruskinje i shvatili su, ali prekasno, da nisu u Europi

Ruski mu┼íkarci, kao ┼íto je trebalo da pretpostave i kao ┼íto ve─çina ljudi zna, su dosta druga─Źiji od onih u Europi.

Iako policijski du┼żnosnici ne ┼żele pri─Źati o tome, komentari na dru┼ítvenim mre┼żama bruje o incidentu koji se dogodio u Murmansku.

Do problema je do┼ílo kada je Norve┼íka izbacila 50 mu┼íkaraca sa Srednjeg istoka i Afganistanaca zbog “lo┼íeg pona┼íanja” i vratili su ih u Rusiju, kroz koju su pro┼íli do “zemlje meda i mlijeka”.

Kada su se opet obreli u Rusiji, mu┼íkarci su odlu─Źili da se zabave u lokalnoj diskoteci “Gandvik” i zaboravljaju─çi gdje su, po─Źeli su uznemiravati Ruskinje.

Prema komentarima na dru┼ítvenim mre┼żama, migranti su poku┼íali pobje─çi i sakriti se, ali Rusi su ih prona┼íli i o─Źitali su im lekciju. Da nije do┼íao veliki broj policajaca na lice mjesta, stvari su mogle zaista eskalirati, prenosi sajt “ThisisEngland”.

Da stvar bude još gora po migrante, policajci koji su stigli na lice mjesta nisu pokazali ništa veću toleranciju prema njihovom ponašanju.

Iako su posavjetovali lokalne Ruse da ne lin─Źuju nepristojne mu┼íkarce, i oni su se tiho pridru┼żili ovoj edukaciji, prenosi sajt “News.li”.

Kao rezultat incidenta, 18 mu┼íkaraca je zavr┼íilo u bolnici, 33 u pritvoru, a me─Ĺu svima se razvila ┼żelja za povratkom u domovinu.

ÔÇ×Dobrodo┼íli u Rusiju. Odu┼íevljeni smo ┼íto imamo posetioce, ali ne smijete zaboravitie, vi ste ovde gostiÔÇť, rekao je jedan od u─Źesnika ovog incidenta.

┼Żrtvu, po pravilu, koju uhvate imigranti, ─Źeka grupno silovanj pod nazivom Taharrush.

 

 
(vestinet.rs,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,