Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Migranti pokušali već oprobani ‘Taharrush’, a onda su se pojavili Rusi … (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Migranti pokušali već oprobani ‘Taharrush’, a onda su se pojavili Rusi … (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

rusi-rusija-puskaMigranti sa Bliskog istoka koji su izašli u jedan popularan klub blizu Norveške granice, u Murmansk regiji, počeli su uznemiravati mlade Ruskinje i shvatili su, ali prekasno, da nisu u Europi

Ruski muškarci, kao što je trebalo da pretpostave i kao što većina ljudi zna, su dosta drugačiji od onih u Europi.

Iako policijski dužnosnici ne žele pričati o tome, komentari na društvenim mrežama bruje o incidentu koji se dogodio u Murmansku.

Do problema je došlo kada je Norveška izbacila 50 muškaraca sa Srednjeg istoka i Afganistanaca zbog “lošeg ponašanja” i vratili su ih u Rusiju, kroz koju su prošli do “zemlje meda i mlijeka”.

Kada su se opet obreli u Rusiji, muškarci su odlučili da se zabave u lokalnoj diskoteci “Gandvik” i zaboravljajući gdje su, počeli su uznemiravati Ruskinje.

Prema komentarima na društvenim mrežama, migranti su pokušali pobjeći i sakriti se, ali Rusi su ih pronašli i očitali su im lekciju. Da nije došao veliki broj policajaca na lice mjesta, stvari su mogle zaista eskalirati, prenosi sajt “ThisisEngland”.

Da stvar bude još gora po migrante, policajci koji su stigli na lice mjesta nisu pokazali ništa veću toleranciju prema njihovom ponašanju.

Iako su posavjetovali lokalne Ruse da ne linčuju nepristojne muškarce, i oni su se tiho pridružili ovoj edukaciji, prenosi sajt “News.li”.

Kao rezultat incidenta, 18 muškaraca je završilo u bolnici, 33 u pritvoru, a među svima se razvila želja za povratkom u domovinu.

„Dobrodošli u Rusiju. Oduševljeni smo što imamo posetioce, ali ne smijete zaboravitie, vi ste ovde gosti“, rekao je jedan od učesnika ovog incidenta.

Žrtvu, po pravilu, koju uhvate imigranti, čeka grupno silovanj pod nazivom Taharrush.

 

 
(vestinet.rs,youtube.com/uredio:NSP)

VIRUSI I BAKTERIJE: Top lista farmaceutskog biološkog oružja
EDUARD LIMONOV PODIGAO PRAŠINU U CIJELOJ EUROPI: Spremite se za pogrome, glupi Nijemci!

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,

reklama