Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » AIDS JE IZLIJEČIV! Liječnik Charlie Sheena kaže da ga je izliječio kozjim mlijekom

AIDS JE IZLIJEČIV! Liječnik Charlie Sheena kaže da ga je izliječio kozjim mlijekom

charlie-sheen-HIVCharlie Sheen je izliječen od AIDS-a!

Liječnik Samira Chachoue naime tvrdi da je HIV potpuno izlječiv, a njegov tretman temelji se na mlijeku artritičnih koza. Kako bi dokazao da doista vjeruje svom “lijeku” Chachoua tvrdi da si je ubrizgao Sheenovu zaraženu krv, a ni kod jednog ni kod drugog, tvrdi, više nema ni traga opakom virusu.

U nastupu kod na dr. Oz-a i ostalim emisijama, dr. Samir Chachoua je tvrdio da ne samo da se ubrizgao sebi krv Charlieja koja je HIV-pozitivna, već je iskorijenio virus s drugim virusom zvanim CAEV, za koje kaže da on dobiva iz mlijeka koze.

Nadalje, čak i dr Oz, koji je i sam bio optužen za šarlatanstvo, smatra da je to “prilično neprimjereno” za dr. Samira da si ubrizgava krv Charlie Sheena.

Na kraju intervjua sa dr. Oz-om, Charlie je obećao da se neće vratiti na uobičajene antivirusne lijekove protiv HIV-a.

“Užasno je živjeti na svim tim lijekovima koje su mu davali. Sve te nuspojave nestale su kada je prestao koristiti njihov i počeo se liječiti mojim tretmanom. Jetra mu se vratila u normalu”, tvrdi kontroverzni liječnik.

Liječnik tvrdi da tzv “CAEV” virus iz kozjeg mlijeka “uništava HIV i doživotno štiti ljude koji ga konzumiraju”.

Liječnička struka je napala Chachouu zbog lažnih tvrdnji, a protiv njega je ustao i Sheenov liječnik, koji tvrdi da si slavni glumac zbog lažnog doktora ugrožava život. Medicinska mafija nikako da pusti čovjeka na miru.

Postavimo na kraju kogično pitanje. Zašto ljudi uopće uzimaju lijekove farmaceutske industrije protiv AIDS-a ako za taj isti NEMA LIJEKA!?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(index.hr,conspiracyclub.co/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,