Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BIZARNI VIDEO UČI FINSKE ŽENE DA UPORABE ‘SILU’ ZA OBRANU OD IMIGRANATA SILOVATELJA

BIZARNI VIDEO UČI FINSKE ŽENE DA UPORABE ‘SILU’ ZA OBRANU OD IMIGRANATA SILOVATELJA

samoobrana-finskaUrnebesan isječak pokazuje nevidljivo energetsko polje koje može odbaciti napadače unatrag

U razdoblju nakon masovnog zlostavljanja žena u Kölnu od strane migranata na novu godinu, finski policija objavila je bizaran video koji uči da žene koriste ‘silu’ kako bi se obranile od silovatelja, pljačkaša.

U nedostatku nošenja oružja, elektrošokera i suzavca, isječak jednostavno savjetuje ženama kako da drže ruku da bi zaustavili seksualne napadače u uvjerenju da je to dovoljno da bi odbacile napadače unatrag pomoću neke nevidljive sile.

Važno je naglasiti da ovaj video nije satira. On je objavljen na službenoj Facebook stranici jedne od najvećih finskih televizija – YLE Oulu.

Video također educira žene da mahanje njihovim torbama je dovoljan način da odlučni seksualni predator izgubi živce i ode.

Edukativni video je bio popraćen člankom koji objašnjava kako je interes za nastavu samoobrane eksplodirao među ženama u Finskoj u razdoblju nakon epidemije silovanja kao posljedica dolaska milijuna pretežno muslimanskih migranata u Europu.

U članku se savjetuje ženama da  “Najbolji način za samoobranu nije u karateu, već pobjeći. Kako god je to moguće, treba nastojati riješiti situaciju napuštanjem mjesta događaja.”

Kao i druge skandinavske zemlje, Finska trenutno uživa u blagodatima “kulturnog obogaćivanja” na način da je migrantski val zločina postao endemski, a finskim policajcima je naređeno da ne smiju javno identificirati migrante kao osumnjičenike za kaznena djela zbog zabrinutosti da će pritom potaknuti ‘rasističku’ reakciju protiv azilanata.

Pogledajte ovaj video u kojem finska policija preporuča kako se obraniti od imigranata nasilnika:
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,